Kwaliteit van de bovenste plank
Nadine Kint,
Rudy & Kurt De Groote
Degro Woodconstruct

Kwaliteit van de bovenste plank

Bedrijfsprofiel - Degro Woodconstruct

Verwacht u voor uw houtskeletbouw of de houten wanden, roosters of dakspanten voor uw ruwbouw topkwaliteit? Dan bent u als aannemer, schrijnwerker of architect bij Degro-Woodconstruct aan het juiste adres. Een jong familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de sector.

Vanuit een passie voor hout en een drang naar uitmuntende service richtten vader en zoon De Groote in 2011 Degro-Woodconstruct op. “We werken alleen met hoogstaande materialen. Ons hout stockeren we binnen. Wat we afleveren op een werf is piekfijn in orde. Kwaliteit is voor ons key”, vertelt zaakvoerder De Groote Kurt. Zijn vader Rudy vult aan: “We streven ernaar met onze klanten een langetermijnrelatie op te bouwen. Vandaar onze focus op degelijke producten en een correcte opvolging.”

Klant maximaal ondersteunen

Degro-Woodconstruct richt zich enkel op de productie en de verkoop van voorgemonteerde en op maat geproduceerde houtelementen. De plaatsing gebeurt door hun klanten, al biedt het bedrijf maximale ondersteuning op de werf. Kurt: “Om een correcte installatie te faciliteren, nummeren we de houten onderdelen en leveren we altijd een gedetailleerd legplan mee. Dat verduidelijkt wat waar moet komen. Ons product komt namelijk het best tot zijn recht als het ook perfect geplaatst is.”

Degro-Woodconstruct BV
Hooiwege 46a
9940 Sleidinge
T. +32 09 228 12 20
info@degro-woodconstruct.be
www.degro-woodconstruct.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels