Het extra oog van de bedrijfsleider
Tania Diependael R&T Security

Het extra oog van de bedrijfsleider

Profiel - R&T Security

Bedrijven zijn voor hun bewaking en toegangscontrole het best af met een bewakingsagent die meedenkt en meehelpt. Zo’n toegewijde medewerkers levert R&T Security. “Onze bewakingsagenten fungeren als derde oog voor de bedrijfsleider. Naast onze corebusiness van het bewaken en vaststellen van gebreken op dat vlak kunnen ze ook een reeks logistieke en lichte administratieve taken overnemen. Een echte win-winsituatie voor elk bedrijf, kortom”, vertellen zaakvoerders Rudi en Tania.

“We staan keer op keer op een persoonlijke aanpak, zowel naar onze medewerkers als onze klanten. Daarmee maken we als kleine, wendbare firma zonder hiërarchie het verschil. We kunnen telkens weer kort op de bal spelen. Dankzij ons peoplemanagement slagen we erin om de juiste bewakingsagent op de juiste plaats te zetten. Zo kijken we niet alleen naar hun voorkeur voor de invulling van hun taak – liever baliewerk of bewaking, al dan niet met hond, overdag of ’s nachts – maar ook naar hun privésituatie. Een goede match tussen werk en persoonlijk leven is belangrijk om het vol te houden in onze wereld.”

“Die empathische personeelsaanpak staat een goede planning niet in de weg. Onze klant moet telkens weer dezelfde service en waarden ervaren. Onze bewakingsagenten werken effectief voor de klant. Door een reeks taken op zich te nemen, blijven ze ook alert en kunnen ze zelfs preventief te werk gaan. Ze rapporteren en brengen verslag uit. Met die informatie kan de bedrijfsleiding inspelen op pijnpunten.”

“Onze klant kan altijd op ons rekenen. Bij onvoorziene gebeurtenissen kunnen we snel schakelen. Door de goede collegialiteit onder onze bewakingsagenten, zeg maar onze ambassadeurs, slagen we er altijd in om snel extra manschappen in te zetten.”

Altijd anticiperen

Rudi en Tania fungeren steevast als aanspreekpunt. “We zijn de klok rond bereikbaar voor (bouw)bedrijven. Bij de opstart zijn we altijd van de partij, maar wel met een leidinggevende achter ons die het project kan opvolgen. We zetten steeds duidelijk op papier wat de taken van de bewakingsagent zijn, als leidraad. En het gaat niet louter om bewaking. We kunnen ook anticiperen, bijvoorbeeld als het gaat om het behalen van certificaten voor de douane.”

Deze extra taken die het bedrijf ontlasten, zorgen niet voor extra kosten. “We hanteren correcte prijzen omdat we onze medewerkers correct uitbetalen. De klanten kunnen rekenen op transparante facturen, waarin alle gepresteerde uren van elke agent worden beschreven.”

R&T Security
Zwalmlaan 8/01
9630 Munkzwalm
T. 055 30 93 35
M. 0474 97 76 84
info@rtsecurity.be
www.rtsecurity.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels