Schoonmaakservices van a tot z
Jimmy Goossens Gerpol

Schoonmaakservices van a tot z

Profiel - Gerpol

“Een klant werven, is makkelijk. Maar een klant houden, dat is een ander verhaal.” Volgens Jimmy Goossens, Operational Manager bij schoonmaakbedrijf Gerpol, doe je dat laatste door een perfecte mix te bieden van flexibiliteit, kwaliteit, snelle communicatie en ervaring. Zo bouwt Gerpol volgens hem al aan meer dan tien jaar langetermijnrelaties met al haar klanten.

Jimmy Goossens had er al een lange loopbaan in de schoonmaaksector opzitten toen hij begon bij Gerpol in Dendermonde. Vandaag neemt hij er de planningen, offertes, klantenrelaties, opstart van nieuwe medewerkers en veel meer voor zijn rekening. 

“Gerpol bestaat sinds 2010 en is sinds 2017 gevestigd in Appels, Dendermonde. Op elf jaar tijd groeiden we uit tot een compleet schoonmaakbedrijf dat ondertussen een dertigtal mensen tewerkstelt. Je vindt onze herkenbare wagens van Oostende tot Luxemburg.”

Complete service

“Onze klanten zijn zowel internationale bedrijven als kmo’s, bouwbedrijven, banken en zelfs particulieren”, gaat Jimmy Goossens verder. “Zo zijn we al jarenlang de schoonmaakpartner van Colruyt, iets waar we bijzonder trots op zijn. We bieden een totaalpakket van reinigingsdiensten aan. Dat gaat van algemene schoonmaak van onder andere kantoorgebouwen en showrooms tot industriële reiniging van gevels, daken en productielijnen en ook koelingen en ventilatie.”

Langetermijnrelaties en hoge kwaliteitsstandaarden

Jimmy Goossens en zijn team streven voortdurend langetermijnrelaties na met hun klanten. Toch werkt Gerpol nooit met lange contracten.

“In tegenstelling tot andere spelers op de markt zit een klant bij ons nooit vast aan een langdurig contract. Integendeel, we proberen hen aan ons te binden door hen flexibiliteit te bieden. We hebben voldoende mensen beschikbaar om snel te schakelen als een klant ons last minute contacteert. Bovendien hebben al onze klanten altijd een directe lijn met mij of iemand anders van de directie.” 

“We investeerden het afgelopen jaar ook sterk in digitale systemen voor kwaliteitscontrole en opvolging. Zo kunnen we nog korter op de bal spelen en garanderen we nog hogere kwaliteitsstandaarden.”

Duurzaam investeren

Daarnaast kocht Gerpol recent ook duurzame hogedrukreinigers met een groot waterdebiet en investeerde het bedrijf in een nieuwe website.

“Zo willen we onze groeiende lijn in de toekomst verderzetten”, vertelt Jimmy Goossens. “Met de nieuwe website en bijhorende marketingcampagne willen we nieuwe klanten aantrekken. Het gloednieuwe materiaal stelt ons in staat om grote opdrachten op een duurzame manier af te werken. Met de hogedrukreinigers kunnen we immers stomen en dus grote projecten doen zonder chemicaliën te gebruiken.”

GERPOL bvba
Hoofdstraat 52-54
9200 Appels
M. 0473 87 72 30
info@gerpolschoonmaak.be
www.gerpolschoonmaak.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels