Stijlvol vergaderen in huiselijke sfeer
Ine De Schryver Voizine

Stijlvol vergaderen in huiselijke sfeer

Profiel - Voizine

Voizine is in eerste instantie een vergaderhuis en feestlocatie, maar in de praktijk veel meer dan dat. “Bij de verbouwing van deze 50 jaar oude woning van mijn grootmoeder hebben we sterk ingezet op een multifunctionele invulling”, aldus gastvrouw Ine De Schryver.

“We wilden een topaccommodatie met een huiselijk karakter, die de nodige flexibiliteit biedt voor uiteenlopende activiteiten zoals vergaderingen, salesmeetings, seminaries, opleidingen, presentaties, teambuildingssessies en fotoshoots. Naast zakelijke besprekingen kan je bij ons ook terecht voor recepties en feestjes in familiale sfeer.”

De locatie typeert zich door witte muren, lichtrijke plaatsen en veel ruimte. “Het huis werd ingericht met stijlvol meubilair, smaakvolle decoratie en een hedendaagse elegantie. Ook in onze gezellige tuin heb je alle privacy.”

De kunst van het vergaderen

Het vergaderen an sich maakte de laatste jaren een hele evolutie door: van staand of lopend vergaderen, brainstormen in break-outrooms tot virtuele meetings. Toch is het meestal nog een activiteit waar niet naar uitgekeken wordt. Het is echter wel een belangrijk moment om heel wat essentiële informatie te delen en nieuwe ideeën vorm te geven. 

Bij voizine kies je voor een unieke vergaderlocatie die zich aanpast aan de gelegenheid. “Dankzij onze inspirerende sfeer voel je meteen dat iedereen meer betrokken is, wat direct leidt tot betere overlegmomenten en waardevolle, constructieve discussies. Onze interactieve flipchart kan gebruikt worden als whiteboard en als computer of scherm.”

Kortom

Voizine is een locatie die zich aan elke gelegenheid makkelijk aanpast. Van vergaderingen tot presentatie, bedrijfevents & teambuildings. Business of fun. Of een combinatie. Contacteer ons voor een kijk- moment & offerte.

Bereikbaarheid

Het pand ligt in een rustige en veilige buurt op 20 minuutjes van Gent en Brussel, in een groene omgeving. Makkelijk bereikbaar via grote wegen en met gratis parkeergelegenheid. Voor wie de voorkeur geeft aan het openbaar vervoer: er is een bushalte op wandelafstand en een treinstation met rechtstreekse verbinding met Brussel en de luchthaven van Zaventem.

“In samenwerking met onze cateraars, fotografen en andere leveranciers maken we er met plezier een totaalbeleving van”, besluit gastvrouw Ine De Schryver.

Voizine
Edestraat 99
Haaltert
T. 0486 68 63 58
hallo@voizine.be
www.voizine.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels