De handen in elkaar voor kwaliteit en service
Michael Van Hove
& Kurt T’Joens
MVH Projects - Euro-Luce

De handen in elkaar voor kwaliteit en service

Testimonial - MVH Projects - Euro-Luce

Michael Van Hove van MVH Projects ontvangt ons in het AD Delhaize-filiaal van Lebbeke. Hij kent de winkel als zijn binnenzak want hij legde er alle elektriciteit, draadloos internet, databekabeling, enzovoort. Voor de verlichting rekende hij op zijn partner, Kurt T’Joens van Euro-Luce Light Engineering: “Het is altijd prettig samenwerken met Michael. We kennen elkaar al langer en weten van elkaar dat we dezelfde kwalitatieve service en producten bieden.” 

Michael richtte MVH Projects op in 2018. “Ik doe algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovaties. Daarnaast specialiseerde ik me ook in data- en fibernetwerken, domotica en videofonie, camerabewaking en alarmkabels. Ook kunnen klanten bij mij terecht voor de plaatsing van hun zonnepanelen. Ik focus me daarbij vooral op retailers, zoals deze Delhaize bijvoorbeeld, andere bedrijfspanden en projecten en iets minder op particuliere woningbouw. Voorlopig doe ik dat allemaal zelf, al kan ik wel rekenen op enkele zelfstandige specialisten die mij bijstaan wanneer dat nodig is.”

Aan de andere kant van de tafel knikt Kurt T’Joens instemmend. Zijn bedrijf, Euro-Luce, is al sinds 2016 een vaste partner van MVH Projects. Samen werkten ze voor verschillende retailers, verzekeraars en banken. 

“Als importeur van verlichting werken wij met groothandels, installateurs en rechtstreeks met eindklanten zoals Delhaize, Carrefour en andere bedrijven. We importeren uitsluitend Europese merken. Dat doen we om twee redenen. Ten eerste kunnen we zo de kwaliteit garanderen. Ten tweede laat ons dat toe om de levering nauwgezet op te volgen, wat cruciaal is voor nieuwbouw- of grote verbouwingsprojecten in de retail waar erg krappe deadlines de regel zijn. Onze insteek is steeds een compleet verlichtingsproject van a tot z, inclusief lichtstudies en dergelijke. Tot voor corona realiseerden wij 80% van onze omzet in de retailsector. Vandaag is dat wat minder en zijn we sterker aanwezig in de industrie, kantoor- en buitenverlichting.”

23 km kabels voor Delhaize in Lebbeke

Voor de gloednieuwe Delhaize in Lebbeke sloegen MVH Projects en Euro-Luce opnieuw de handen in elkaar. Dat deden ze voor het eerst ook in een Delhaize, namelijk die in Opwijk. 

“Deze Delhaize is open sinds 9 december 2021”, vertelt Michael Van Hove. “Het oude magazijn werd leeggehaald in februari vorig jaar, in april verhuisde de winkel naar een tijdelijke tent waar ik elektriciteit, wifi en dergelijke deed en Kurt voor de verlichting zorgde. In mei begon de afbraak, in september stond de ruwbouw er reeds. MVH Projects zat van bij het begin mee aan tafel en trok in totaal 7 km datakabels, en 16 km elektriciteits-, alarm- en andere bekabeling. Ik installeerde ook meer dan 300 contactpunten voor computers, telefoons, camera’s, weegschalen, enzovoort. Voor de verlichting rekende ik op het team van Euro-Luce.”

“Wij leverden voor deze winkel de lichtcirkels, downlighters, noodverlichting en lightrails met spots die volledig afgestemd zijn op de producten die ze moeten verlichten”, vult Kurt aan. “Elk product vraagt immers om een ander kleurenspectrum. Wij zorgden ervoor dat alles perfect geleverd en uitgelicht wordt.”

Prettig samenwerken

“Goede partnerschappen zijn belangrijk voor ondernemers”, benadrukt Kurt. “Met Michael bouwde ik door de jaren heen een goede samenwerking uit. Hij heeft een heel brede expertise en werkt met uitstekende materialen aan een correcte prijs. Het is dus bijzonder prettig samenwerken met Michael en ik kijk vandaag al uit naar het volgende project dat we samen zullen realiseren.”

MVH Projects
mvh-projects.be

Euro-Luce
euro-luce.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels