Innovatieve IT-oplossingen
Denis Bracke Ittask

Innovatieve IT-oplossingen

Profiel - Ittask

Zaakvoerder Denis Bracke startte in 2007 in bijberoep met ITtask. Het klantenbestand groeide snel, waardoor hij in 2008 de stap zette naar zelfstandige in hoofdberoep. Die keuze legde hem geen windeieren. Ondertussen zijn we veertien jaar verder en is ITtask een succesvol bedrijf met klanten in België en Luxemburg.

“Een groot aantal van onze klanten bevindt zich in de fitnesswereld”, vertelt zaakvoerder Denis Bracke. “We staan in voor hun IT-infrastructuur, maar ITtask is veel meer dan dat. Het gaat van het aansturen van douches met RFID-badges aan CRM-pakketten tot het automatisch doormailen van resultaten afkomstig van een weegschaal die spier- en vetmassa in beeld brengt. We hebben ook een RPA ontwikkeld die administratieve taken voor zich neemt. Door steeds de nieuwste technologieën te volgen, kunnen we snel schakelen en nieuwe ideeën ontwikkelen. Onlangs bouwden we een systeem om het Covid Safe Ticket van leden automatisch te controleren.” 

ITtask is niet alleen in fitnesscentra actief. “Klanten uit verschillende sectoren kunnen bij ons terecht met vragen rond technologie. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing. Momenteel bouwen we samen met een klant een bonussysteem om het ecologisch rijden van hun werknemers te bevorderen. Als ze zich inloggen, kunnen ze hun score raadplegen. Bij ons kan u terecht voor een totaalpakket aan maatwerk en blijvende ondersteuning”, besluit Denis.

Ittask
Langerbruggestraat 33
9041 Oostakker
T. +32 9 277 90 71
info@ittask.be
www.ittask.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels