IT op mensenmaat
Filip Van Cleemput
& Kristof Poppe
Integri

IT op mensenmaat

Profiel - Integri

Een goed IT-systeem is onontbeerlijk voor een goede werking van een bedrijf. Maar tegelijk zijn goeie IT’ers niet zo makkelijk te vinden op de arbeidsmarkt. Integri is een tienkoppig team van experten dat kmo’s ondersteunt op het vlak van IT.

Een no-nonsenseaanpak waarbij een langetermijnvisie primeert en die garant staat voor transparantie en kwaliteit, dat is waar Integri voor wil gaan. Zaakvoerders Kristof Poppe en Filip Van Cleemput richtten het bedrijf drie jaar geleden op, maar kunnen nu al rekenen op acht vaste medewerkers met elk hun specialiteit binnen de IT.

Hoewel Integri een jong bedrijf is, kunnen Kristof en Filip al veel ervaring voorleggen. “We werkten voor grote multinationals en die ervaring en kennis passen we nu toe op kmo’s. Bij bedrijven die zelf geen IT-dienst hebben of ter ondersteuning ervan. Wij bieden schaalbare en betaalbare oplossingen op maat van bedrijven”, klinkt het. 

Dat gaat over de beveiliging van een server tot het implementeren van de hard- en software en back-upoplossingen. “Wij onderscheiden ons door onze directe en duidelijke aanpak. Wij zijn geen consultants die uurtje-factuurtje werken. Wij kunnen concurrentiële prijzen aanbieden voor een service die erop voorzien is mee te groeien met het bedrijf”, weet Filip. 

Integri
Steendonkstraat 1
9140 Temse
T. +32 3 30 999 04
info@integri.services
www.integri.services

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels