Food, fire and fun
Ennio Declerck Declerck

Food, fire and fun

Profiel - Declerck

Koken en ondernemen. Twee passies die Ennio Declerck van Declerck Catering combineert. Zijn droom was eten bereiden om anderen gelukkig te maken en dat is exact wat Ennio nu al vijf jaar doet. Met zijn verschillende soorten barbecues, mobiele bar, foodtruck en culinair talent heeft hij alles in huis om van uw feest een succes te maken. 

Met onder andere de Tiger Fire en de Oklahoma Barbecue Smoker heeft Ennio verschillende barbecues in zijn bezit. Tel daar de mobiele bar en de foodtruck bij en u komt aan diverse echte eyecatchers. Declerck Catering is jong en trendy en dat ziet u aan het design van de wagens. Stoer, strak, trendy en zwart waardoor de gasten van uw feest onmiddellijk een positieve indruk krijgen. Jong en funky weerspiegelt zich ook in het eten. Een klassiek product wordt op een moderne, nieuwe manier gepresenteerd. Organiseert u een cocktailparty of wilt u enkel drank? Dan huurt u de mobiele bar.

Totaalconcept op locatie

Declerck Catering bereidt voor u de gewenste gerechten op de plaats die u kiest. En daar stopt het niet. “Wij voorzien een totaalconcept”, vertelt Ennio Declerck. “Denk maar aan drinken - met onze bar - decoratie, bediening, … Wij voorzien ook alle benodigdheden, van meubilair tot servies, bestek en glazen. Indien gewenst dekken wij de tafels en de afwas nemen we terug mee.” Heeft u zin in een feestje? Voor uw walkingdinner, verjaardagsfeest, barbecue, communie of lentefeest, babyborrel en huwelijk kan u een beroep doen op Declerck Catering. Ook uw bedrijfsevent nemen wij voor onze rekening. Zo verzorgden we de catering tijdens een event van STERCK, BMW De Mey, E-Crane, …

Ennio is in heel België actief en werkt nauw samen met verschillende feestzalen. Op één van die locaties organiseert Declerck Catering jaarlijks een tastingavond voor koppels die gaan trouwen. 

Ze creëren dan een totaalbeleving van aankomst tot vertrek. Ennio en zijn team bieden verschillende hapjes en hun gerechten aan. Inclusief drankjes en een wine tasting. “De gasten maken er kennis met onze barbecues, er staat een photobooth en we werken samen met een zangeres. Die sfeer en beleving vinden we niet alleen bij huwelijken belangrijk, maar voor elk type event waar we aanwezig zijn.”

Feestjaar op komst

Ennio hecht veel waarde aan een goede service voor, tijdens en na het feest. U belt of mailt hem en hij antwoordt zo snel mogelijk. “Het persoonlijk contact vind ik belangrijk. Daarom doe ik zelf de besprekingen. De voorbije jaren waren niet makkelijk. We zochten alternatieven, optimaliseerden onze zaak en werkten ons concept verder uit met de bar. Voor dit jaar stromen de aanvragen binnen en ook 2023 belooft een feestjaar te worden. We zien een toekomst met veel vuur en passie."

Declerck Catering
Oude Staatsbaan 124
9991 Maldegem
M. 0477 07 07 83
info@declerckcatering.be
www.declerckcatering.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels