Woningbouw op maat
Sophie Blondeel
& Tom De Bruyker
De Bruyker Construct

Woningbouw op maat

Profiel - De Bruyker Construct

Een persoonlijke opvolging van uw werf, een passie voor beton en meer dan 20 jaar expertise. Dat zijn de kenmerken van De Bruyker Construct. Deze bouwfirma uit Wetteren realiseert verschillende nieuwbouwprojecten in uiteenlopende stijlen, van landelijk tot modern.

Tom De Bruyker startte 20 jaar geleden zijn eigen bouwbedrijf De Bruyker Construct. Samen met zijn vrouw Sophie en hun team geeft hij elke dag unieke projecten vorm met een passie voor beton en voor nieuwe technieken. “Zo voeren wij bijvoorbeeld zelf de betonconstructiewerken uit voor ondergrondse kelders”, zegt Tom. Hij neemt het technische luik voor zijn rekening. Sophie staat in voor de administratie en opvolging van de projecten. In de ruime regio rond Wetteren is De Bruyker Construct vooral gekend door mond-tot-mondreclame. 

“We denken graag mee in het multidisciplinair team van architecten, ingenieurs, aannemers, EPB-coördinatoren … We bekijken steeds de constructieve, economische en energetische impact van een voorstel en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.” De vlotte bereikbaarheid, het nauwe contact en de persoonlijke betrokkenheid maken het plaatje compleet.

De Bruyker Construct
Duilhoekstraat 22
9230 Wetteren
M. 0476 58 08 36
tom@debruyker-construct.be
www.debruyker-construct.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels