Enkel de beste werkkledij voor de werknemers van Torck
Pieter Heyerick
& Kristof Torck
Heyerick - Torck

Enkel de beste werkkledij voor de werknemers van Torck

Testimonial - Heyerick - Torck

Bij Heyerick vindt een vakman in de bouw of industrie alles wat hij nodig heeft. Ook Torck, installateur van poorten en meer, vond hun weg naar de workwear van Heyerick. Jaar na jaar rekenen ze op het ruime, kwalitatieve aanbod van Heyerick om hun werknemers van de beste producten te voorzien. Een gepersonaliseerde service mag daarbij niet ontbreken.

Pieter Heyerick leidt het groeiende familiebedrijf in Nazareth, samen met zijn zus Griet en schoonbroer Stijn. De missie? De vakman veilig en comfortabel laten werken in elke situatie. “Het bedrijf begon met een focus op ladders en steigers, zodat bouwprofessionals veilig aan de slag konden op hoogte”, zegt Pieter. “Door de jaren heen breidde het gamma uit met gereedschap en al dan niet gepersonaliseerde werkkledij. We ontvangen klanten graag bij ons in de winkel of gaan de baan op.”

Enkele jaren geleden vond Torck de weg naar de leverancier. Het bedrijf enkele kilometers verderop is gespecialiseerd in poorten, zonneweringen, terrasoverkappingen en carports. Kristof Torck staat er aan het hoofd met zijn broer Cedric. “We hebben een uitgebreide toonzaal en eigen plaatsingsdienst. Elke dag zijn onze mensen onderweg. We moeten dus kunnen vertrouwen op kwalitatief materiaal.”

Van kop tot teen uitgedost

Eén keer per jaar plaatst Torck een aanzienlijke bestelling bij Heyerick voor alle bovenkledij van hun werknemers: T-shirts, polo’s, truien en jassen, allemaal met opdruk. “We bieden onze werknemers graag een kwalitatief uniform en maken zo van hen ook echte Torck-ambassadeurs”, zegt Kristof. Voor broeken en schoenen stuurt Torck hun 30-tal medewerkers ter plaatse. “Er is zoveel keuze. Een broek met meer of minder zakken, hoge of lage schoenen, schoenen waar steunzolen in passen…”, bedenkt Kristof. “Hier kunnen onze mensen komen passen wat ze willen, zodat ze met het beste product voor hen naar buiten gaan.”

“Wij appreciëren op onze beurt dat Torck waarde hecht aan die individuele voorkeuren van onze medewerkers”, zegt Pieter. Heyerick houdt bovendien een register bij van de maten en de producten. “Als de mensen van Torck een jaar later terugkomen voor nieuw materiaal, weten we via ons systeem welke maat ze nodig hebben. Zo maken we onze dienstverlening nog vlotter en accurater.”

Blijk van wederzijds vertrouwen

De beide bedrijven vonden elkaar helemaal in een gedeelde visie op familiebedrijven. Pieter: “We zien overeenkomsten in onze bedrijfsvoering, zoals de persoonlijke aanpak. We hebben ook steeds het beste met elkaar voor, dat voel je.” Zo vertrouwt Torck al meerdere jaren op het advies en de producten van Heyerick voor al hun medewerkers en mocht de installateur ook al de zonnewering plaatsen bij Heyerick. “We zijn meer dan tevreden over het geleverde werk”, zegt Pieter daarover. “We plannen in de toekomst nog een grondige verbouwing van onze stock en werkplaats, waarbij we zeker opnieuw aan Torck denken als partner.” Ook Kristof ziet nog een mooie toekomst voor de samenwerking: “De allergrootste troef voor ons is dat het door Heyerick veel eenvoudiger geworden is om onze mensen steeds van kwalitatief materiaal te voorzien.”

Heyerick
www.heyerick.be
Torck
torck.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels