Krachtige en flexibele ERP
Erwin Martens Plenion

Krachtige en flexibele ERP

Profiel - Plenion

Plenion is een softwareontwikkelaar toegespitst op kmo’s. Het bedrijf uit Eke streeft ernaar de volledige logistieke administratie binnen één ERP-pakket te laten gebeuren, met de optimalisatie van logistieke en operationele processen in de onderneming als ultieme doel.

Volledig in eigen beheer ontwikkelde Plenion een handig ERP-pakket voor de geïntegreerde opvolging van offertes, projecten, service, logistiek, facturatie … Plenion beantwoordt aan de specifieke noden van de bouw- en installatiesector met uitgebreide functionaliteiten, zoals lotbeheer, serienummerbeheer, contractenbeheer, kleuren en maten. Daarnaast vindt u in één oogopslag alles om complexe offertes te berekenen en de volledige uitvoer op te volgen. De koppeling met WMS-systemen om magazijntransacties efficiënt te verwerken, behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ten slotte beschikt Plenion over de nodige documentherkenningssoftware om facturen voor te bereiden, te verwerken en te boeken in het gekozen boekhoudpakket.

“We werken op maat van de klant”, zegt zaakvoerder Erwin Martens. “Door de brede functionaliteiten biedt het ERP-pakket een geschikte oplossing voor klein- en groothandels, serviceverleners en uitvoerende bedrijven, zowel in de backoffice als in mobiele toepassingen.”

Integratie met financiële software

Werkt u als boekhouder of financiële adviseur voor een installatie- en bouwbedrijf of een groothandel met specifieke noden die u niet vindt in de meer generalistische pakketten op de markt, dan biedt Plenion ook een oplossing. “We koppelen moeiteloos onze tool aan de financiële software die u als boekhoudkantoor gebruikt en goed kent”, zegt Erwin. “We hebben integraties met populaire online boekhoudoplossingen zoals Octopus, ExactOnline, Yuki, Admisol, Business Central … maar ook een 20-tal andere pakketten.”

Plenion heeft een voorkeur voor de online software. “Met deze pakketten is het mogelijk om in beide richtingen te werken”, verklaart Erwin. “Aankoop- en verkoopfacturen worden met één klik doorgeboekt, terwijl betalingen die verwerkt zijn in het boekhoudpakket makkelijk worden teruggekoppeld naar de Plenion-ERP. Zo zijn alle medewerkers op de hoogte van de financiële status bij hun klanten.”

Plenion
Stationsstraat 24a
9810 Eke
T. 09 384 89 00
info@plenion.be
www.plenion.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels