Prefab dakkapellen met een brede waaier aan afwerkingen
Pieter Vrijsen PxP Projects

Prefab dakkapellen met een brede waaier aan afwerkingen

Profiel - PxP Projects

De mogelijkheden van houtskeletbouw zijn eindeloos. Dat bewijst PxP Projects elke dag opnieuw. Met hun nieuwe, innovatieve prefab dakkapellen gaat het familiebedrijf nog een stap verder en slagen ze erin het bouwproces, voor zowel nieuwbouw als renovatie, een stuk te vereenvoudigen en te versnellen.

Als erkende en gespecialiseerde aannemer in hybride houten constructies steunt PxP Projects op twintig jaar ervaring in de sector. Zaakvoerder Pieter Vrijsen kent de stiel door en door en stond in de beginjaren zelf mee op de werf. Het bedrijf startte met het prefabriceren van houtskeletsystemen in hun eigen atelier in Zottegem. “We begonnen met prefab 2D-elementen en breidden sindsdien ons aanbod uit. Het gebruik van geprefabriceerde systemen vertaalt zich in een enorme tijdswinst voor onze klanten en is voor professionele spelers een efficiëntieslag”, vertelt Pieter.

Hun klanten zijn een mix van particulieren en professionelen, zoals architecten, bouwbedrijven of dakwerkers. Op de website loodst een gebruiksvriendelijke configurator u door de brede waaier aan producten. Dat is bijzonder waardevol voor onder andere architecten, die meteen een volledige opbouw van de geselecteerde wand of vloer meekrijgen.

Geleverd en geplaatst in één dag

Met eigen tekenaars en ingenieurs ontwikkelt PxP Projects alle prefabsystemen inhouse en lanceert het nu een gamma prefab dakkapellen. “We focussen hierbij op zes types met standaard binnenbreedtes van 1,5, 2,25 en 3 meter, al blijft maatwerk uiteraard nog steeds mogelijk. De variëteit aan uitvoeringen in onze prefab modellen biedt onze klanten heel wat keuzevrijheid en ook de afwerkingsmogelijkheden zijn heel divers. Denk aan hout, crepi, steenstrips, plaatmateriaal … Qua vorm zijn zowel een hellend als plat dak mogelijk. Daarnaast kiest u uit drie isolatiewaarden: BEN (-0.24 W/m²K), BEN+ (-0.20 W/m²K) of passief (-0.15 W/m²K). Dat we ons toespitsen op standaardtypes en maten speelt in ieders voordeel, zeker wat productietijd en het financiële plaatje betreft.”

PxP Projects ondersteunt hun klanten maximaal en levert op een locatie naar wens. Ook voor het plaatsen van de prefab dakkapel rekent u op de service en expertise van het ervaren team. “Uiteraard staat het onze professionele klanten vrij om de dakkapel zelf te installeren. Wij garanderen levering en plaatsing op één dag tijd”, gaat Pieter verder. In België is de gespecialiseerde aannemer redelijk uniek in zijn soort. PxP Projects ziet dan ook veel groeimogelijkheden in de professionele markt. “In ons land spenderen dakwerkers nog veel tijd aan het zelf uitwerken en plaatsen van dit soort constructies. Als zij dit werk kunnen uitbesteden, is dat een win-win voor iedereen.”

PXP Projects bv
Boskouter 13
9620 Zottegem
T. 09 335 02 80
info@pxp.be
www.pxp.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels