Proactieve bewaking
Tania Diependael
& Rudi Lagae
R&T Security

Proactieve bewaking

Profiel - R&T Security

Door te voldoen aan de eisen, gesteld in de Kwaliteitsmanagementsysteem norm ISO 9001:2015, is R&T Security als toegewijde bewakingsconsulent dé referentie voor grote bedrijven. “Met onze complete service voorkomen we niet alleen diefstal, maar ook energie-, opstart-, productie- en tijdverlies. Onze proactieve aanpak is voor de bedrijfsleider de garantie dat zijn medewerkers zich ten volle op hun corebusiness kunnen focussen”, vertelt zaakvoerster Tania Diependael.

Het behalen van het certificaat voor industriële bewaking van onder meer werven, magazijnen, productiehallen, bedrijfsterreinen, kantoorgebouwen, hotels en winkels is een nieuwe mijlpaal voor R&T Security.

“We staan garant voor een verregaande ondersteuning van bedrijven. Zo kunnen we de openingsronde doen om de verwarming op te zetten, de machines aan te leggen, de arbeiders binnen te laten ... En dat is niet de enige manier waarop onze bewakingsagenten geld uitsparen. Ze nemen ook lichte administratieve taken over, openen de poorten en briefen de logistiekafdeling, geven input bij vrachtbrieven en CMR, voorzien kantoorbenodigdheden, maken pakketten voor het bedrijfsfeest ...”

“Voorts zijn we gespecialiseerd in camerabewaking, wat op zich al preventief werkt. Onze meerwaarde is dat we ook meteen kunnen reageren op verdachte gebeurtenissen. Het blijft niet louter bij het filmen van diefstallen.”

Extra oog voor het management

“Tijdens onze controles doen we ook updates voor de logistiek manager. We maken melding van kapotte elektriciteitskabels, wegmarkeringen die vervangen moeten worden, slecht sluitende deuren of ramen, lekken in de buurt van de elektriciteitskast ...”, vervolgt Tania Diependael. “We denken voortdurend mee met het management. Bijvoorbeeld door mee te werken aan brand- en EHBO-oefeningen of te strooien bij sneeuw of ijzel. Dankzij onze preventieve maatregelen blijft het bedrijf goed draaien en staat ieders veiligheid op punt.”

“We kunnen de algemene telefoonoproepen overnemen zodat de onthaalbediende zich kan concentreren op wat ertoe doet. Ook de ontvangst van bezoekers, die we checken, informeren en controleren op vlak van veiligheidsregels en langs het juiste traject sturen, behoort tot onze taken. Door ons te laten meedraaien, ziet de bedrijfsleider de kosten gevoelig dalen en de efficiëntie significant stijgen.”

“Dankzij ons certificaat, dat geldig is tot mei 2025, zijn firma’s meer dan ooit verzekerd van onze service. We gaan van bij de start van onze samenwerking secuur tewerk. Tijdens mijn rondleiding met de logistiek manager giet ik alle info in een procedure, die gedocumenteerd wordt met foto’s. We zijn ook vertrouwd met geheimhoudingsclausules.”

R&T Security
Zwalmlaan 8/001
9630 Munkzwalm
T. 055 30 93 35
info@rtsecurity.be
www.rtsecurity.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels