Led zonder lenzen of grenzen
Erwin Eeckhaut Next Generation Led NV

Led zonder lenzen of grenzen

Next Generation Led NV

In een oververzadigde ledmarkt roeit Next Generation Led tegen de stroom in door vastberaden te kiezen voor ledarmaturen zonder lenzen.

Zaakvoerder en elektrotechnicus Erwin Eeckhaut is een led-believer van het eerste uur. “Met dertig jaar specialisatie in klank en licht op de teller, zijn we goed gewapend om voor elk (niche)project de juiste oplossing aan te reiken. Die kunnen we desgewenst zelfs zelf ontwikkelen, produceren en installeren. Waar anderen afhaken, bewijzen wij onze meerwaarde. Op basis van een zorgvuldige studie stellen we een lichtplan op dat als basis voor een comfortabele en aangename verlichting fungeert.”

Vleeslamp

Next Generation Led kiest daarbij als één van de weinigen voor lensloze ledverlichting. “Bij lenzen heb je automatisch 15 à 20 % hinderlijk stroolicht. Bij onze alternatieven is dat maar 3 procent. Er is ook veel vraag naar onze ‘vleeslamp’, die we speciaal ontwikkelden voor slagerijen. Die zorgt voor een esthetischer look van de vleeswaren en straalt minder warmte en UV uit, waardoor het vlees langer vers blijft.
In Italië en België slaat dit al goed aan, nu willen we ook andere Europese landen aanspreken.”

Next Generation Led NV

Brusselbaan 7
9320 Aalst

T. 053 71 09 42

info@nextgenerationled.be
www.nextgenerationled.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels