Ontdek de leeuw in jezelf
Yasmin Dewilde Bedrijfsprofiel - We Are Lions

Ontdek de leeuw in jezelf

Bedrijfsprofiel - WeAreLions

Yasmin Dewilde heeft er haar missie van gemaakt om mensen te helpen de kracht in zichzelf te vinden om zo vol zelfvertrouwen het leven te leiden dat ze eigenlijk willen. Zowel ondernemers, professionals als particulieren die het verlangen koesteren om persoonlijk te groeien, kunnen voor een coachingtraject terecht bij WeAreLions.

Als kind reisde Yasmin Dewilde de hele wereld rond. Zo kwam ze in contact met verschillende culturen en ontdekte ze dat er niet één manier van leven is. “Wat wij hier in West-Europa als normaal beschouwen, is dat niet per definitie in China. Die wetenschap is verrijkend”, vertelt ze. “Heel wat mensen zitten vast in hun leven: een relatie zonder passie, schrik voor een nieuw zakelijk project, een gebrek aan leiderschap, ... Je hoeft echter niet bij de pakken te blijven zitten. Als je bereid bent om stappen te nemen, dan geven wij de inzichten en reiken wij de tools aan om je huidige situatie te transformeren. Wij halen de innerlijke leeuw in jou naar boven.”

Persoonlijke coaching

“Coaching is geen therapie”, benadrukt Yasmin Dewilde. “Bij therapie draait het om het helen van wonden en trauma’s uit het verleden. Wij blikken vooruit; wij kijken naar wat je vandaag kan doen om je leven in een nieuwe richting te brengen.”

De coaching gebeurt in telefonische sessies van anderhalf uur lang. Dat kan zowel in het Nederlands als in het Engels. “We hebben bewust voor deze manier van werken gekozen. Voor de persoon is het niet altijd even evident om aan die transformatie te beginnen. Door telefonisch te werken, creëren we een veilige en confidentiële setting die toelaat om open kaart te spelen”, legt Yasmin Dewilde uit.

Transformatie op diverse levensdomeinen gebeurt niet zomaar. Het proces vereist voldoende tijd en ruimte om inzichten te krijgen en stappen te kunnen nemen. Daarom is het niet mogelijk om éénmalige sessies te boeken. Meestal duurt een traject tussen drie maand en een jaar met telkens een wekelijks telefonisch onderhoud. Wordt een transformatieproces onderbroken, dan dreigt de persoon namelijk terug te vallen in zijn oude patronen.

Bedrijfstrainingen

Naast het coachen van personen naar het ultieme leven, biedt WeAreLions nog andere diensten aan zoals bedrijfstrainingen. Daarin gaat het managementteam of een andere groep van medewerkers op zoek naar de sterke en zwakke punten van het team. Het ultieme doel is meer persoonlijke voldoening en een efficiëntere samenwerking.

Reizen

Yasmin Dewilde spreekt regelmatig op events en congressen. Ten slotte organiseert ze ook reizen waarin gelijkgestemde zielen zich toeleggen op persoonlijke groei. Op korte termijn staan er reizen naar IJsland en Zuid-Afrika op de agenda.

 

WeAreLions
Hubert Frère-Orbanlaan 151 b203
9000 Gent
M. 0497 34 10 92
yasmin@wearelions.be
www.wearelions.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels