Thuis in test- en trainingscenters
Jean-Pierre De Nil
& Jerry Hegelmeers
TVH Equipment

Thuis in test- en trainingscenters

Test- en trainingscenter TVH Equipment

Preventieadviseurs, magazijnverantwoordelijken en productieplantmanagers: allemaal zijn ze op zoek naar de geschikte heftruck en/of hoogwerker voor hun bedrijf. TVH Equipment nodigt hen graag uit naar het test- en trainingscenter in Sint-Niklaas om een weloverwogen keuze te maken.

TVH Equipment exploiteert een snel groeiende verhuurvloot van heftrucks en hoogwerkers en is daarnaast exclusieve verdeler van heftrucks, hoogwerkers, stapelaars en reachtrucks van vooraanstaande merken.

Elektrische aandrijving in de lift

Het uitgebreide gamma van drie merken wordt nu gebundeld in een showroomconcept en testcenter in Sint-Niklaas. “Daar kunnen klanten zich komen vergewissen van het stijgend aantal modellen met elektrische aandrijving”, zegt salesdirecteur Jean-Pierre De Nil. “Met het test- en trainingscenter spelen we ook in op een andere tendens, door bepaalde complementaire productgroepen samen te brengen en een breder aanbod te creëren, net zoals bepaalde fabrikanten dat nu ook doen.”

Kruisbestuiving

TVH Equipment doet ten volle mee aan die kruisbestuiving van het doelpubliek. “Bedrijven die naar het test- en trainingscenter komen met de aankoop van een heftruck in gedachten zien zo ook compacte eenpersoonsliften staan die in de kantoren kunnen dienen om bijvoorbeeld een lamp aan het plafond te vervangen. De retailsector vindt er gegarandeerd zijn gading in de uitgestalde stockpickers”, aldus Jean-Pierre en Jerry Hegelmeers, verantwoordelijke van het testcenter.

Drie belangrijke merken

De drie merken die TVH Equipment in het testcenter aanbiedt zijn Doosan, Climax en JLG. “Voor Doosan-heftrucks zijn we exclusieve verdeler in ons land. Ook in de verhuurvloot is het merk goed vertegenwoordigd. Grote troef is dat het hoofdkwartier van Doosan Industrial Vehicle Europe zich ook in Sint-Niklaas bevindt, wat korte lijnen garandeert.” JLG is de grootste hoogwerkerfabrikant ter wereld en Climax, het eigen merk van TVH Equipment, staat voor elektrisch aangedreven stapelaars en transpaletten.

Trainingscenter

Het trainingscenter, dat zich achter het testcenter bevindt, biedt opleidingen aan voor het besturen van een heftruck, hoogwerker, reachtruck en verreiker. “Wie slaagt voor zijn examen krijgt een attest van de TVH Academy, officieel erkend als trainingscenter”, vertelt verantwoordelijke Maarten De Bruycker. Dergelijk rijbewijs is in ons land (nog) geen verplichting, maar wel een enorme meerwaarde op de werkvloer.

Test- en trainingscenter TVH Equipment

Industriepark West 41A
9100 Sint-Niklaas

M. 0498 54 50 12 (Jerry)
M. 0475 70 65 07 (Maarten)
jerry.hegelmeers@tvh.com
maarten.de.bruycker@tvh.com
www.tvh.com

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels