De binnen- klimaatbewakers
Wouter Van Der Poten

De binnen- klimaatbewakers

VDP Klima Services

Klantenservice is het stokpaardje bij VDP Klima Services uit Baasrode, bij Dendermonde. Voor elk project gaat oprichter Wouter Van Der Poten ter plaatse zodat hij de klant altijd de beste oplossing kan voorstellen.

Al drie jaar bouwen gecertificeerd koeltechnieker Wouter Van Der Poten en zijn zus Soetkin aan hun eigen bedrijf VDP Klima Services. “Ik heb bijna negen jaar in loondienst gewerkt en in die periode heb ik heel wat technische kennis en ervaring kunnen opdoen. Dat was nodig, want HVAC is een gespecialiseerde stiel die continu evolueert”, vertelt hij.

In die korte periode heeft het duo al een trouw klantenbestand uitgebouwd dat voor 60 procent bestaat uit particulieren, de rest zijn bedrijven. Wouter installeert zowel kleine aircosystemen voor woningen als VRF-systemen (Variable Refrigerant Flow) voor grote gebouwen waarbij men in elke ruimte een verschillende temperatuur kan instellen. Zus Soetkin is de administratieve duizendpoot die kort op de bal speelt bij elke klantenvraag. “Klantenservice is ons stokpaardje”, benadrukt Wouter. “We hebben er bewust voor gekozen om ons niet te binden aan één specifiek merk. Ik ga voor elke offerte ook altijd langs bij de klant. Op die manier kunnen we hem de beste oplossing voorstellen.”

Om de snelle groei te kunnen volgen, zijn Soetkin en Wouter volop aan het uitkijken naar nieuwe medewerkers. “Op termijn willen we uitgroeien tot een team van een zestal mensen.”

VDP Klima Services

Rosstraat 225/2
9200 Baasrode

M.0479 08 02 56
info@vdp-klimaservices.be
www.vdp-klimaservices.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels