Betrouwbare <br>specialist voor dak en gevel
Alain Durieux Durieux Dakwerken

Betrouwbare
specialist voor dak en gevel

Durieux Dakwerken

Wie kiest voor Dak- en gevelrenovatie Durieux is zeker van secuur vakmanschap én een gepersonaliseerde totaalservice met ook nog eens tien jaar garantie. “Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde medewerkers”, vertelt zaakvoerder Alain Durieux.

Dak- en gevelrenovatie Durieux is al 25 jaar een gerenommeerde naam in Oost- en West-Vlaanderen. “We zijn op het vlak van dak- en gevelwerken gespecialiseerd in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, van welke grootorde ook. Naast de klassieke renovatie steken we ook dakisolatie en doen we het onderhoud van de dakbedekking. Asbestverwijdering is eveneens een specialisatie. Wij staan in voor een totaalaanpak, zodat de klant geen andere bedrijven moet aanspreken. Daarbij gebruiken we steeds duurzame, innovatieve technieken. Onze snelle service én opvolging zijn ons handelsmerk.”

Gevelrenovatie

“Ons gevelwerk gaat van reiniging tot totaalrenovatie. Ook het plaatsen van bezetwerk, crepie of isolatie behoort tot onze expertise. De klant kan bij ons terecht voor elk type gevelrenovatie en voor alle soorten klussen.” Een onderhoudscontract is een interessante optie. “Een keer per jaar gaan we bij de klant langs om de gevels en muren te reinigen, het dak te ontmossen, bij te schaven waar nodig en te controleren.”

Durieux Dakwerken

Groendreef 225
9000 Gent

T. 09 227 25 27
info@dakdurieux.be
www.dakwerkendurieux.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels