Ervaren<br>truckcenter
Jan Van Nevel Truckcenter Van Nevel

Ervaren
truckcenter

Truckcenter Van Nevel

Truckcenter Van Nevel in Aalter is dé one-stop-shop voor verkoop, onderhoud en herstelling van vrachtwagens, bestelwagens en bussen. De zaak bouwde ruim zestig jaar en drie generaties lang ervaring op.

Van Nevel verdeelt zowel Iveco (vrachtwagens, bestelwagens en tweedehandsbussen) als Fiat Professional (Fiat-bestelwagens type lichte vracht) en biedt daarnaast service op alle merken. Het klantenbestand situeert zich in tal van sectoren: zelfstandige installateurs, tuinaannemers, elektriciens, transportbedrijven en ga zo maar voort. “Toonaangevende bedrijven uit Aalter en omstreken zoals Bockaert & Thienpont, Buurtslagers en VSE zijn al jaren een trouwe klant”, zegt zaakvoerder Jan Van Nevel. Ook het Gemeenschapsonderwijs is bij Van Nevel met 45 schoolbussen kind aan huis.

Heel vlotte keuring

“Werkelijk voor alle mogelijke service kunnen klanten hier terecht, tot het ijken van de tachograaf en het onderhoud van de airco toe. Een van onze medewerkers houdt zich louter bezig met het aanbieden van voertuigen op de keuring zodat wij binnen één werkdag, de keuring, het voorafgaand nazicht en onderhoud afwerken.”

Bijkomend voordeel van Truckcenter Van Nevel is een filevrije omgeving, dichtbij de grote verkeersassen. “Hierdoor bedienen we al jaren klanten uit de regio Gent en Brugge, zoals Mainfreight, Slaapadvies en Krinkels.”.

Truckcenter Van Nevel

Knokkebaan 1
9880 Aalter

T. 09 375 30 87

info@vannevel.eu
www.vannevel.eu

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels