Mo(o)biliteit op maat
Willem & Jan Van Nevel Moobiel Rent & Construct

Mo(o)biliteit op maat

Moobiel Rent & Construct

Met Moobiel Rent & Construct bieden de broers Jan en Willem Van Nevel bedrijven aan wat zij noemen ‘mobiliteit op maat’. “In de toekomst koopt men dan ook geen voertuigen meer, maar mobiliteit.”

Moobiel speelt met zijn activiteiten heel flexibel in op de wensen van het bedrijfsleven. “Met Moobiel Construct bouwen we lichte vrachtwagens op met kipbakken, meubelbakken, containers, … Ook gesloten bestelwagens of camionettes met inrichting of accessoires zoals camera’s, signalisatie en laadklep zijn leverbaar. Moobiel Construct beschikt trouwens over het vereiste COP-nummer om de opbouw van voertuigen te mogen uitvoeren. We werken volledig merk-onafhankelijk en helemaal op maat van de klant”, zeggen zaakvoerders Willem en Jan Van Nevel. 

Huurkoop

Een en ander gebeurt bij Moobiel Rent via verhuur op korte of lange termijn. Door de constante groepering van voertuigen kan Moobiel heel vlot de gewenste mobiliteit aanbieden. Moobiel regelt ook de financiering bij langetermijnverhuur of biedt de mogelijkheid tot huurkoop aan. “Startende bedrijven doen een beroep op ons, maar evenzeer ondernemingen die een doorstart nemen na een faillissement. Weten ons ook te vinden: bedrijven die een nieuw voertuig hebben aangekocht, maar nog maanden op de levering moeten wachten of bedrijven die werken op projectbasis en tijdelijk extra mobiliteit nodig hebben.”

Moobiel Rent & Construct

Veldstraat 34
9910 Knesselare

T.  09 325 00 65

info@moobiel.be
www.moobiel.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels