Waarom kiezen voor een specialist in handgereedschappen?
Kristof De Boever Tools@Work

Waarom kiezen voor een specialist in handgereedschappen?

Vraag & Antwoord - Tools@Work

Of het nu gaat om boormachines, breekhamers, zaagmachines, ladders, schroevendraaiers of bevestigingsmaterialen … je wilt degelijkheid. Kwestie dat je werknemers hun taken zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Net daarom verkies je een b2b-expert in handgereedschappen en powertools boven een doe-het-zelfzaak of online gereedschappenwinkel.

“Kwaliteit is het belangrijkste argument om voor een b2b-specialist te kiezen”, zegt Kristof De Boever, CEO van Tools@Work. “Het belangrijkste voordeel van kwalitatief gereedschap is dat je werknemers tevreden zijn en hun werk vlot kunnen uitvoeren. Met de war on talent voor goede techniekers, kan het materiaal dat je aanbiedt zelfs doorslaggevend zijn om voor jouw bedrijf te kiezen. Neem nu Facom. Dat merk biedt - bij correct gebruik - een levenslange garantie op alle producten. Uiteraard willen heel wat werknemers daar graag mee werken.”

Gemiddelde kostprijs per werkuur

“Naast kwaliteit is ook de levensduur van je handgereedschappen en powertools doorslaggevend. Materiaal dat langer meegaat, doet de gemiddelde kostprijs per werkuur slinken. Daardoor is materiaal van 50 euro dat twee jaar dienst doet duurder dan materiaal van 60 euro waarmee je vier jaar werkt. We helpen onze klanten heel graag om die oefening te maken.”

Juiste tools

“Met alle respect voor de B-merken, maar het aanbod in A-merken is ook een stuk uitgebreider. Als een medewerker zijn taak veel sneller kan uitvoeren met een ander handgereedschap, is de kostprijs snel terugverdiend. Het is de combinatie van kwaliteit en service waarmee een b2b-specialist het verschil maakt. Wist je trouwens dat we ook regelmatig opleidingen organiseren? Zowel algemene sessies als trainingen op maat van één bedrijf.”

Voor alle bedrijven

“Bij Tools@Work hebben we een heel uitgebreid aanbod en grote stock. We kunnen zowel zelfstandigen, kleine bedrijven als middelgrote ondernemingen servicen. Speciaal voor outsourcingbedrijven hebben we zelfs extra tools en diensten om de rentabliteit te verhogen. Dat gaat van de registratie van powertools en handgereedschappen op naam en nummerplaat tot kwaliteitscontroles op materialen en beroepskledij van medewerkers die het bedrijf verlaten. Zo achterhaal je meteen welke werknemers slordig zijn en waar het duurste materiaal zit.”

Deze expertise werd aangeboden door Tools@Work

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels