Maatwerk voor de familiale kmo
Luc & Tim De Boever Group De Boever
Verzekeringen

Maatwerk voor de familiale kmo

Group De Boever Verzekeringen BVBA

Group De Boever Verzekeringen slaagt er als onafhankelijke makelaar in om familiale kmo’s en zelfstandigen optimaal te verzekeren aan marktconforme prijzen. “Dankzij onze nauwgezette opvolging en onze persoonlijke aanpak kunnen we echt maatwerk leveren”, zeggen zaakvoerders Luc en Tim De Boever.

Group De Boever Verzekeringen focust al jaren op ondernemingen tot 50 medewerkers. “Door onze persoonlijke band met de klant kunnen we hem beter adviseren. De klant kan rekenen op een uitgekiende verzekeringsportefeuille, waarbij we rekening houden met nieuwe uitdagingen zoals cyberrisico. Het is niet enkel het bedrijf zelf dat wijzigt, ook maatschappelijke factoren evolueren immers voortdurend. Zonder de klant te pushen, maken we hem of haar duidelijk wat interessant is voor zijn of haar specifieke situatie. Daarvoor beschikken we over een sterk team van tien medewerkers, die allemaal veel anciënniteit en ervaring hebben. Ze kennen zowel de klant als het dossier. Door de stipte opvolging kunnen ze hem of haar met kennis van zaken bijstaan.”

Schademanagement

“We zijn ook 24u op 24 bereikbaar, wat interessant is bij bijvoorbeeld een auto-ongeval. Bij ons is de klant koning. Dankzij ons onafhankelijk statuut werken we samen met alle verzekeraars, waardoor we bij schadebehandelingen steevast onze klant centraal stellen. Transparantie inzake het schadeverloop van de onderneming is voor ons belangrijk. Onze klant is daardoor steeds op de hoogte van de status van de lopende schades. En via analyse van de schadehistoriek streven we naar betere schaderesultaten. Om maar te zeggen dat het verzekeren van een kmo echt maatwerk is geworden. Als het risico te groot wordt, kunnen wij dat trouwens spreiden over meerdere verzekeraars. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar bieden we dus telkens weer een oplossing op maat aan. Wij streven trouwens naar complete transparantie; via ons online klantenportaal en onze vlootmodule kan de klant in alle eenvoud zijn of haar verzekeringen en schades raadplegen.”

Grondige marktanalyse

“We staan in voor de opvolging van de premies, zodat de klant niet meer betaalt dan nodig. We passen ook consequent alle mogelijke kortingen toe. We verzekeren simpelweg zoals we zelf als klant zouden willen behandeld worden. Om een bedrijf nooit meer te laten betalen dan de laagste prijs op de verzekeringsmarkt voeren we regelmatig een grondige marktanalyse uit”, aldus Luc en Tim De Boever.

Group De Boever Verzekeringen BVBA

Oordegemkouter 124
9340 Oordegem-Lede

T. 09 366 12 12
info@group-deboever.be
www.group-deboever.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels