Visuele<br>communicatie werkt sneller
Marijn Vandepoele Beter bekeken

Visuele
communicatie werkt sneller

Beter bekeken

Een sterke visuele identiteit is cruciaal voor ieder bedrijf. Om aandacht te trekken, mensen te overtuigen of het juiste gevoel te verspreiden. Bij Beter bekeken uit Zomergem weten ze perfect welke visuele communicatievorm het beste rendeert voor jouw zaak.

Als print- en signbedrijf beschikt Beter bekeken over up-to-date printers. “Onze mogelijkheden zijn legio: van spandoeken en posters tot gevelbekleding, panelen, banieren, vlaggen, enzovoort. We kunnen aan erg veel vragen uit de markt voldoen en zijn bovendien ontzettend flexibel: van kleine tot zeer grote formaten, van één oplage tot grotere aantallen. We werken vooral voor de b2b-sector: van een banner op een werf tot een reproductie in een museum,” vertelt zaakvoerder Marijn Vandepoele. “Voor elk project komt Beter bekeken eerst langs om opmetingen te doen en deskundig advies te geven. Bij de plaatsing gaat veel aandacht naar duurzaamheid, windbestendigheid en veiligheid.” 

Webshop in de maak

Als lokaal verankerd bedrijf staat Beter bekeken heel dicht bij de klanten. “Wij spelen kort op de bal en kunnen hierdoor ook last minute bestellingen uitvoeren. Met meer dan vijftien jaar ervaring delen wij graag onze expertise. Vanaf eind 2019 kunnen klanten zelf bestellingen doen via onze webshop,” besluit Marijn Vandepoele.

Beter bekeken

Mispelare 4
9930 Zomergem

T. 09 330 61 92

info@beterbekeken.be
www.beterbekeken.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels