Buitenbeentje in de wereld van advocatuur
Team Truyens Advocaten

Buitenbeentje in de wereld van advocatuur

Truyens Advocaten

Met zorg en gepersonaliseerde aandacht voor zowel klanten als medewerkers onderscheidt Truyens Advocaten zich van andere spelers in de advocatuur. Ze hebben vestigingen in Sint-Niklaas, Gent en Lokeren.

“Als traditiekantoor, opgericht door wijlen Willy Truyens, zijn we inmiddels meer dan vijftig jaar actief. In de regio was dit de eerste advocatenassociatie. Wij zijn altijd trouw gebleven aan de ideeën en de opvattingen van de stichter. De familiale uitstraling zit nog steeds in ons DNA,” vertelt vennoot en managing partner Stefan Walgraeve.

Gent als aantrekkingspool voor jong talent

Verspreid over de drie vestigingen telt Truyens Advocaten momenteel 31 medewerkers waaronder 25 advocaten en zes administratieve medewerkers. De afgelopen jaren is het personeelsbestand stelselmatig toegenomen, nu ligt de focus op stabiliseren en consolideren. “We komen uit een drukke periode met de opening van een nieuwe vestiging in Gent waar momenteel drie advocaten actief zijn. De Gentse vestiging, voornamelijk gespecialiseerd in ondernemingsrecht, is een succesverhaal. Voor heel wat klanten uit West- en Oost-Vlaanderen vormde de Artveldestad immers een barrière op het vlak van mobiliteit. Voor hen is het nu veel makkelijker om tot bij ons te komen. Het cliënteel blijft ons op die manier volgen.” Daarnaast is het Gentse kantoor ook een aantrekkingspool voor jonge talenten. “Sommige afgestudeerden willen graag in de omgeving van Gent blijven wonen en werken. Wij bieden hen een mooie kans in een uitdagende omgeving.” Stefan Walgraeve benadrukt dat het nieuwe kantoor niet op zichzelf staat maar integraal deel uitmaakt van Truyens Advocaten. “We organiseren regelmatig uitwisselingsmomenten en andere activiteiten die de teamspirit aanwakkeren.”

Alle rechtsdomeinen

Door een doorgedreven specialisatie van elke advocaat binnen het kantoor kan Truyens Advocaten een volledige dienstverlening in alle takken van het recht aanbieden. “Vooral binnen het omgevings- en ondernemingsrecht hebben we een uitgebreide expertise, maar dankzij onze 25 advocaten kunnen we een allround dienstverlening aanbieden aan ons cliënteel. Met kwaliteitsvol advies en een stevige juridische onderbouw zijn we een ervaren partner voor zowel particulieren als ondernemingen vanuit oplossingsgericht werken en een proactieve aanpak,” besluit Stefan Walgraeve.

Truyens Advocaten Sint-Niklaas

Vijfstraten 57 -59
9100 Sint-Niklaas

Truyens Advocaten Gent

Bellevue 5/302
9050 Ledeberg

Truyens Advocaten Lokeren

Daknammolenstraat 55
9160 Lokeren

T.03 777 27 27
info@truyensadvocaten.be
www.truyensadvocaten.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels