Dé BMW-partner voor fleetwagens
Anthony De Mey
& Ineke Vanhauwenhuyse
S. De Mey en Zonen

Dé BMW-partner voor fleetwagens

S. De Mey en Zonen

Met de komst van de derde generatie blijft BMW De Mey een familiebedrijf pur sang, waar persoonlijk contact primeert. “Uit de vele mogelijkheden voor fleet distilleren we een voorstel op maat van het profiel van onze klanten, vooral kleine en middelgrote ondernemingen.”

Sinds 2013, na het plotse overlijden van zijn vader Marnix, nam Anthony De Mey samen met zijn echtgenote Ineke de leiding van het bedrijf over.

Allround fleetpartner

Doorheen de jaren kwamen er een showroom, werkplaats, magazijn, carrosserieafdeling, wachtruimte en afhaalzone bij op de site. Daarmee is BMW De Mey vandaag een aanspreekpunt voor elk aspect van uw wagenpark. Van een gespecialiseerde benadering van de car policy binnen uw bedrijf en de nieuwste modellen tot gecertificeerde tweedehandswagens en deskundige herstellingen. 

“Bovendien hebben we een ruime stock”, benadrukt Ineke. “U neemt bij wijze van spreken uw wagen meteen mee. Technisch perfect in orde, dat spreekt voor zich. Of het nu om een nieuwe of een tweedehandswagen gaat. Ook vervangonderdelen hebben we meestal liggen. We staan bij onze klanten gekend om de sterke service. Daar zetten we blijvend op in. De klant moet zich ‘thuis’ voelen en terecht kunnen met alle vragen waarbij wij graag meedenken en oplossingen aanbieden.”

Zin voor vernieuwing

Als innovatieve concessiehouder zet BMW De Mey al enkele jaren volop in op beleving. Zo werd de vestiging in Maldegem in 2014 nog grondig vernieuwd om perfect aan te sluiten bij de BMW-sfeer. Binnenkort komt er een concessie in Knokke bij. Die nieuwe vestiging voor service en verkoop van nieuwe wagens opent de deuren in juli. 

Ook in Maldegem wordt er gebouwd. Op de oorspronkelijke site komt een nieuw tweedehandscentrum voor een nog ruimer aanbod gecertificeerde BMW Premium Selection voertuigen. Elke tweedehands BMW voldoet aan alle kwaliteitsnormen en heeft twee jaar garantie. Ook voor bijstand bent u bij De Mey op het juiste adres. In dit gebouw komt er ook een bandenhotel voor stockage van wielen en banden en een vlotte wissel.

Met hun zin voor vernieuwing sluiten Anthony en Ineke perfect aan bij de visie van BMW. De autoconstructeur staat nu eenmaal gekend voor zijn innovatievermogen. De rijhulp- en veiligheidssystemen bieden bestuurders een optimale rijervaring. En de elektrische en hybridemodellen zijn een fiscaal interessante keuze. “Quasi elk model is beschikbaar als hybride, die honderd procent aftrekbaar is. Tel daarbij het zuinige verbruik van de standaarduitvoeringen en de interessante restwaardes van de wagens. Dan weet u meteen waarom BMW een goede keuze is voor fleetklanten.”

S. De Mey en Zonen

Aalterbaan 216c
9990 Maldegem

T. 050 71 40 44

info@demey.net.bmw.be
www.demey-maldegem.bmw.be

 

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels