Droomfeest in <br>authentieke <br>kleurfabriek
Stefanie De Graef Blanc Fixe

Droomfeest in
authentieke
kleurfabriek

Blanc Fixe

Blanc Fixe is de gedroomde locatie voor het uitwerken van een privé- of bedrijfsevenement. “Onze klant kan de ontwerper zijn van zijn eigen feest of zich door onze professionele leveranciers laten bijstaan voor een totaalaanpak”, zegt zaakvoerster Stefanie De Graef.

“Meubilair en aankleding van de zaal worden op maat samengesteld. Daarbij staat ook ons eigen materiaal ter beschikking.” Blanc Fixe, gevestigd in de Oude Kleurfabriek in Drongen, is een site die nog steeds in het teken van creativiteit en vernieuwing staat. De zaal is een authentieke loftruimte die bestaat uit een ruime beneden- en bovenverdieping.

“Wij aanvaarden feesten tot 200 personen staand. Op de bovenverdieping kunnen tot 130 personen samen tafelen. De galerie vormt de ideale aanvulling op de zaal als ceremonieruimte en is tevens geschikt voor recepties, productvoorstelingen en gezellige diners. Achter het poortje op de binnenkoer ligt onze geheime tuin, waar we bij mooi weer ceremonies en verkoelende recepties aan de buitenbar onder de luifel organiseren.”

Blanc Fixe, dat samenwerkt met vaste cateraars, ligt op een boogscheut van de E40 Brussel-Oostende, R4 en de Gentse binnenring.

Blanc Fixe

Drongenstationstraat 2B
9031 Drongen

T. 09 330 95 92
M. 0496 79 23 89
info@blancfixe.be
www.blancfixe.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels