Opgeruimd staat netjes
Stijn Haghebaert Derudder Cleaning

Opgeruimd staat netjes

Derudder Cleaning

Een verstopping of verontreiniging kan vervelende gevolgen hebben. Gelukkig is er dan Derudder Cleaning uit Deerlijk. Met hun moderne uitrusting en ervaren medewerkers lossen ze problemen snel en netjes op.

Grondig werken, veiligheid en collegialiteit. Met die kernwaardes doorkruist Derudder Cleaning dagelijks het land - en verder - naar particuliere en professionele klanten. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt weliswaar in West- en Oost-Vlaanderen en in Henegouwen, maar hun expertise brengt hen ook in andere uithoeken. De certificaten, checklists en procedures versterken hun nauwgezette aanpak.

Van kleine tot grote reinigingsopdracht

Rioleringen ontstoppen, vetputten reinigen of het complexere spuit- en zuigwerk. Het is maar een greep uit de klussen die Derudder Cleaning op een doordeweekse dag uitvoert. Technisch uitdagend, opmerkelijk omvangrijk of in uitzonderlijke omstandigheden? “Geen probleem”, zegt zaakvoerder Stijn Haghebaert. Samen met stille vennoot Baudewijn Vancoillie nam hij het bedrijf begin 2018 over. “Ook moeilijke klussen brengen we tot een goed einde. Onder meer dankzij onze ervaren medewerkers, zoals de vorige eigenaar Christ Derudder, die nu technisch verantwoordelijke is.”

Het was zijn vader, Bernard Derudder, die in 1967 het bedrijf oprichtte. Toen lag de focus nog op het reinigen van beerputten. Begin jaren ‘80 maakte Christ de omslag naar meer werken voor de industrie en breidde hij het wagenpark uit. Vandaag voert het bedrijf uiteenlopende klussen uit met acht hoogtechnologische reinigingswagens. 

Slimme combinatie van eigen materiaal

Enkele van de wagens zijn uitgerust met gecompartimenteerde tanks en specifieke zuig- en spuitaccessoires. Ze kunnen tot 500 bar warm water onder hoge druk en met grote debieten spuiten. Bovendien ontstond doorheen de jaren een uitgebreide voorraad koppelstukken, spuitkoppen en -pistolen. Sommigen van eigen makelij. “Onze ervaring en technisch vernuft is onze grootste sterkte”, weet Haghebaert. “De slimme combinatie van modern en beproefd materiaal is de garantie voor succes. Denk maar aan het reinigen van bijvoorbeeld chocoladetanks of het uitfrezen en verwijderen van betonsluiers.”

Naast een grote klantenportefeuille binnen de industrie werkt Derudder Cleaning ook op regelmatige basis voor de overheid. Zelfs het Amerikaanse leger is klant, althans voor hun vliegbasis in Chièvres. “Niets is standaard. Elke opdracht analyseren we opnieuw. Wat is nodig? En hoe kunnen we dat realiseren? Dankzij duidelijke communicatie en die grote variatie komen onze gasten graag werken. Zoals het hoort”, besluit de zaakvoerder.

Derudder Cleaning

Roterijstraat 24
8540 Deerlijk

T. 056 71 39 31

info@deruddercleaning.be
www.deruddercleaning.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels