Spanplafonds, een meerwaarde voor iedere ruimte
Michael Nicasens STRECH

Spanplafonds, een meerwaarde voor iedere ruimte

STRECH

STRETCH uit Beveren is uw partner voor kwalitatieve spanplafonds. Dankzij een gestroomlijnde samenwerking tussen STRETCH en zijn dealernetwerk kunt u de producten bewonderen van België tot Qatar.

Spanplafonds zijn de laatste jaren aan een steile opmars bezig. “Met onze spanplafonds en -wanden bieden wij een oplossing voor het renoveren van uw plafond en wand alsook voor de verbetering van de akoestiek. Door het gebruik van veel ramen in combinatie met strakke vloeren laat de akoestiek in nieuwbouwprojecten vaak te wensen over,” opent Michael Nicasens, CEO van STRETCH. De spanplafonds uit polyester zijn afgewerkt met een PU-coating en bieden nog veel meer voordelen. “Dat heeft onder meer te maken met de naadloze plafondafwerking tot 5,10 m breedte en in de lengte zonder enige beperking. Voor een installateur is het ook interessant om een STRETCH-plafond te monteren omdat het een zeer efficiënt product is. Hierop kan een mooie marge gemaakt worden. Op één dag werkt een medewerker makkelijk 50 m? af. Er is enkel een randconstructie nodig voor de montage van een opspanprofiel.” De spanplafonds hebben een dikte van nauwelijks 0,4 mm en zijn daardoor echte lichtgewichten. De sterke en flexibele doeken komen tot hun recht in alle mogelijke ruimtes: van een leefruimte of badkamer tot een ziekenhuiskamer of zwembad.

Partner voor installateurs

STRETCH staat niet alleen voor kwaliteitsvolle spanplafonds maar garandeert ook een perfecte plaatsing. “Wij werken hiervoor samen met het door ons getraind dealernetwerk. De belangrijkste doelgroep zijn particulier en commercieel, zowel voor nieuwbouw als renovatie.” Klanten geven een ruwe maat door, in het eigen atelier worden de doeken vervolgens op maat afgesneden. “Wij leveren niet zomaar materialen af bij onze dealers. Zij volgen bij ons eerst een opleiding en training vooraleer ze bij klanten aan de slag gaan. Bij moeilijke projecten zorgen wij voor de nodige ondersteuning met technische tekeningen van de constructies. STRETCH is niet alleen een partner voor dealers maar werkt ook nauw samen met architecten.” 

Visitekaartje

“In kantoren of vergaderzalen ogen spanplafonds met een strakke afwerking als een visitekaartje. In hotels of restaurants dragen ze bij aan het uitzicht en de beleving. De spanplafonds zijn beschikbaar in 35 kleuren maar we brengen ook prints in RAL-kleuren. Indien het project groot genoeg is kunnen wij voor een gekleurde coating aan onze spanplafonds zorgen.” Nauwelijks twee jaar na de start gaat het hard voor STRETCH. “We kunnen een beroep doen op vier personeelsleden, en volgende maand verwelkomen we een nieuwe medewerker. We zijn niet alleen actief in België, maar ook in meerdere Europese landen. Voorts lopen er projecten in onder meer de Verenigde Staten, Canada en Qatar. Onze professionele aanpak valt duidelijk in de smaak,” besluit Michael Nicasens. 

STRETCH

Gentseweg 309 D4
9120 Beveren

M. 0485 48 30 35

info@stretchgroup.be
www.stretchgroup.net

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels