Twee succesvolle culinaire concepten
Wouter Willems &
Vincent Brabant
De Mess

Twee succesvolle culinaire concepten

Bedrijfsprofiel - De Mess

De Mess in Sijsele is het verhaal van twee succesvolle culinaire concepten. Zes jaar geleden startte De Mess Catering, een jaar later opende De Mess Proeverij. Waar u ook voor kiest, u wordt verwend met een onvergetelijke wereldkeuken die al uw smaakpapillen in vervoering brengt. 

“We zijn een cateringbedrijf voor zowel particulieren, bedrijven als evenementen. We reizen het hele jaar in Vlaanderen rond om de mensen op locatie te verwennen,” vertelt Vincent Brabant die samen met Wouters Willems De Mess leidt. “Wij verzorgen trouwfeesten of bedrijfsevenementen van a tot z inclusief dranken en bediening. We dekken de tafels in, zorgen voor het linnen, enzovoorts. Ook communiefeesten, culinaire barbecues of walking dinners nemen we met veel plezier voor onze rekening. Iedere opdracht is voor ons een creatieve uitdaging.” De Mess brengt de lekkernijen van over gans de wereld op uw tafel in een combinatie met ingrediënten van bij ons. “Wij leveren maatwerk en gaan steeds samen op zoek naar de perfecte foodervaring. Ieder event is weer een andere beleving. Met heerlijke punches, cocktails en mocktails uit eigen hand komen de tongen los en creëren we een toffe ambiance.”

Vanuit dezelfde filosofie startte De Mess Proeverij in de unieke setting van een voormalige legerkazerne, omgevormd tot een kmo-zone. De Mess verwijst uiteraard naar de oude officierskantine. “Wij werken steeds met één vaste menu van vijf gangen met acht gerechten, die om de zes weken volledig wisselt van samenstelling. Op die manier blijft het altijd spannend om uit eten te gaan bij ons. Gasten worden, gerecht per gerecht, verwend met een sharing concept met een grote verscheidenheid. Van haast is geen sprake, bezoekers blijven een ganse avond lang genieten van al het lekkers dat wij serveren.” Om u een idee te geven: Indonesisch gelakt buikspek, Mexicaanse taco’s, Vlaamse kokkels in ’t groen, Perzische lamstoofpot, Griekse salade met inktvis, Filipijnse viscurry, enzovoorts. 

Vincent Brabant: “Mensen soigneren zit in ons DNA, wij willen u een onvergetelijke culinaire ervaring bezorgen. Onze formules werken aanstekelijk want mensen die komen eten in de Proeverij vertrouwen ons later ook hun evenement toe en omgekeerd. Het beste bewijs dat De Mess na tien jaar nog steeds springlevend is: in volle coronacrisis worden er wekelijks meer dan 400 maaltijden afgehaald. Dat moet je verdienen, elke dag weer!”

De Mess

Bloemisterijstraat 1
8340 Sijsele

T. 050 54 53 51

info@demess.be
www.demess.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels