Limburg Nr.35

STERCK Limburg — Nr.35

Familieband

Meer dan ooit kunnen de juiste zakelijke contacten een rol spelen om business terug op de rails te krijgen. Om nieuwe omzet te genereren op plaatsen waar die misschien verloren is gegaan. Het Sterck-netwerk wil met alle energie en waar mogelijk haar leden ondersteunen om dit in de praktijk om te zetten.

Antwerpen Nr.30

STERCK Antwerpen — Nr.30

Rekening

De volgende maanden moet ons land voorzichtig bouwen aan een toekomst na De Grote Lockdown. De eerste grote lockdown en laten we oprecht hopen dat het ook de laatste is. Duizenden miljarden dollars zijn er in de wereldeconomie gepompt om te redden wat er te redden valt. Ook in ons land werd de geldkraan flink opengedraaid. Hoognodig. Maar binnenkort volgt de rekening...

Oost-Vlaanderen Nr.8

STERCK Oost-Vlaanderen — Nr.8

Krachtbron

Eénendertig januari, klokslag middernacht. Na wat begon met een ‘raadgevend’ referendum en een vervolg kreeg in een bijna vierjarige vaudeville, politieke machtswissels en vooral véél uitstel, was de Brexit eindelijk een feit. De Britten leven weer waar en hoe ze willen: op hun ‘good old’ eiland. Gaandeweg gingen onze bedrijven zoeken naar creatieve oplossingen om er een stevige voet aan de grond te houden. Het illustreert dat onze ondernemingen niet bij de pakken blijven zitten en er alles aan doen om de onweerswolken boven hun hoofden snel weer te verdrijven. Sterck staaltje!

West-Vlaanderen Nr.3

STERCK West-Vlaanderen — Nr.3

Tsunami

Een krachtig bestuur was vermoedelijk nooit zo welkom als nu, in een tijdperk waarin veel ondernemingen harde noten kraken en zich het pleuris werken om zo weinig mogelijk zwarte sneeuw te zien. Veel ondernemers zochten sinds medio maart naar creatieve oplossingen om alternatieve bronnen van inkomsten aan te boren. Bij de ene verloopt dat al succesvoller dan bij de andere, ook al omdat het niet voor elke branche evident is om zomaar een andere activiteit op te starten. In elk geval vormt deze periode hét moment bij uitstek om vernieuwend ‘entrepreneurship’ aan de dag te leggen. Kunnen terugvallen op een STERCK. vertakt netwerk is daarbij een absolute meerwaarde.