Limburg Nr.33

STERCK Limburg — Nr.33

Compagnons de route

Succesvolle duo's in de zakenwereld zijn als twee handen op één buik. Bij Yontec zijn dat Davy Jonckers en Peter Manet. En bij STERCK waren dat Geert Brouwers en Stijn Bonroy. Waren, want na bijna 7 jaar geven deze twee heren de fakkel van STERCK door aan een goed geolied team onder leiding van Roularta. Geert en Stijn hebben met hun visie het ondernemerslandschap in de provincies veranderd. En daarvoor zijn we hen altijd dankbaar. Daarom dus, merci heren!

andere edities

Antwerpen Nr.28

STERCK Antwerpen — Nr.28

Menselijk doel

De vele familiale bedrijven die Antwerpen rijk is, hebben samen ook vele honderden medewerkers. En ook al zijn die mensen geen rechtstreekse familie, ze worden wel gezien als één familie. Ze vormen de belangrijkste 'asset' van het bedrijf om het met een populaire managementterm te zeggen. De mens niet alleen als bedrijfsmiddel, maar ook als doel én als kritische succesfactor.

andere edities

Oost-Vlaanderen Nr.7

STERCK Oost-Vlaanderen — Nr.7

Impasse

Stel je voor dat ruim een half jaar nadat in je bedrijf een cruciale beslissing is genomen, er nog geen concrete uitwerking is. Niemand doet iets, hete appels worden doorgeschoven. Paraplupolitiek dus. Met ernstig inkomstenverlies als gevolg. Geen enkele CEO zou dit overleven of kunnen uitleggen. Binnen de NV België kan het wel. Zonder probleem zelfs. Beste politici, vijf voor twaalf is al lang voorbij. Actie graag, nu. Zodat de vele groeiende ondernemingen kunnen blijven groeien.

andere edities

West-Vlaanderen Nr.1

STERCK West-Vlaanderen — Nr.1

Welkom

Een sterke onderneming runnen vergt een mix van menselijke knowhow, leiderschapskwaliteiten, een moderne IT-infrastructuur, een geschikt bedrijfsgebouw en een doordacht businessplan. Om zich van de concurrentie te onderscheiden, zijn visie en strategie onontbeerlijk. West-Vlaanderen is een broeihaard van dergelijke kmo’s, zelfstandigen en grote bedrijven. Met STERCK krijgen zij nu de gewaarde partner om hun business verder te verstevigen. Een gezonde ambitie!

 

andere edities