Ambitie

Wij Vlamingen zijn bescheiden van aard. En de Limburgers zijn wellicht de meest bescheiden Vlamingen. Het is dan ook heerlijk om in deze editie van STERCK Limburg twee bedrijven te mogen brengen met oer-Limburgse familiale roots die klaar en duidelijk de ambitie uitspreken op binnen enkele jaren de kaap van 1 miljard euro te ronden. Net als heel wat andere ondernemersverhalen boeien ze, inspireren ze en getuigen ze van een gezonde ambitie. En laat dat nu net de rode draad van STERCK zijn.

andere edities
Boven stand

We leven in het land dat volgens OESO-rapporten koploper is in fiscale druk op zijn burgers. Is het werkelijk de enige oplossing om maatregelen uit te werken die deze fiscale druk nog verhogen? We leven als maatschappij boven onze stand. Het is hoog tijd dat de nv België/Vlaanderen eerst eens in zijn overheadkosten gaat snoeien. 

andere edities
Bouwen

Met de duizenden omegabaarzen in de gigantische kwekerij van Aqua4C maakt Stijn Van Hoestenberghe een jeugddroom waar, want zijn productieprocessen zijn op alle vlakken een toonbeeld van duurzaamheid. Het typeert de creativiteit en dynamiek waarvan zoveel Oost-Vlaamse bedrijven blijk geven. Hoe ze dat doen, ontdek je in STERCK Oost-Vlaanderen nummer 3. 

andere edities