Limburg Nr.33

STERCK Limburg — Nr.33

Compagnons de route

Succesvolle duo's in de zakenwereld zijn als twee handen op één buik. Bij Yontec zijn dat Davy Jonckers en Peter Manet. En bij STERCK waren dat Geert Brouwers en Stijn Bonroy. Waren, want na bijna 7 jaar geven deze twee heren de fakkel van STERCK door aan een goed geolied team onder leiding van Roularta. Geert en Stijn hebben met hun visie het ondernemerslandschap in de provincies veranderd. En daarvoor zijn we hen altijd dankbaar. Daarom dus, merci heren!

andere edities

Antwerpen Nr.27

STERCK Antwerpen — Nr.27

Op het scherp van de snede

Het federaal planbureau berekende na de zomer nog dat we door de dagelijkse files in ons land jaarlijks 2,3 miljard euro welvaartswinst mislopen. Daarbij wordt echter ook 900 miljoen subsidiëring van openbaar vervoer en bedrijfswagens mee in rekening genomen. Een mens kan zich afvragen hoe realistisch het is om daaraan te tornen in ruil voor een efficiëntere en eerlijkere verkeersfaciliteit. 

 

andere edities

Oost-Vlaanderen Nr.6

STERCK Oost-Vlaanderen — Nr.6

Omelet

'Kip en ei'-verhalen? Een nakende crisis? Pijnlijke gevolgen van de Brexit? De Oost-Vlaamse bedrijven hebben er alle vertrouwen in dat ze ook die varkentjes wel zullen wassen. Met een mix van gedreven ondernemerschap, gezond boerenverstand en, vooral, veel goesting. Alle ingrediënten voor een stevige omelet.

andere edities

West-Vlaanderen

STERCK West-Vlaanderen

Stevig uit de startblokken

Een inspirerende inkijk in ondernemersverhalen, dat is het succes van STERCK Magazine. Met enige fierheid kunnen we dan ook zeggen dat STERCK, na Limburg, Antwerpen en Oost-Vlaanderen, eind 2019 ook officieel van start gaat in West-Vlaanderen! Bij STERCK krijgt u de exclusieve toegang tot een performant en uitgebreid zakelijk netwerk waar u rechtstreeks met de juiste mensen aan tafel zit. Wilt u ook cash business genereren? Word dan nu STERCK partner in West-Vlaanderen!

Contacteer ons voor meer info