Paul Fornoville
Paul Fornoville

Paul Fornoville

Volstreckt

Life Plan is specialist in het begeleiden van zelfstandigen en ondernemers voor de opbouw van hun pensioen en inkomensbescherming.

1 Belangrijkste moment in je loopbaan?

Het moment dat ik zelfstandige werd. Dat is pas op mijn 40e gebeurd toen ik voor Acerta werkte en mijn afdeling verkocht werd aan een grootbank. Daar had ik geen zin in en ik ben voor mezelf begonnen. Dat heb ik me nooit beklaagd. We werken uitsluitend voor ondernemers en zelfstandigen en de contacten verlopen veel vlotter als je ook zelfstandige bent. Je denkt zoals hen.

2 Ultieme starterstip?

Spring niet onvoorbereid in een avontuur. Leer en volg opleidingen om zo goed mogelijk van alles op de hoogte te zijn. En wie je ook tegenkomt, laat altijd een deur open. De ondernemers­wereld is een kleine wereld waar je vroeg of laat iemand terug tegenkomt.

3 In welke totaal andere business nog opnieuw starten?

Ik ben een enorme wijnliefhebber. Vanuit die liefhebberij ben ik ook beginnen koken. Een klein beheersbaar restaurant met een lekkere spaghetti en een goed glas wijn op de kaart, dat zou iets voor mij zijn. Waarbij de wijn minstens zo belangrijk is als het eten. Gelukkig heb ik met Life Plan werk genoeg en blijft dit een droom.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels