Christel Ruttens
Christel Ruttens

Christel Ruttens

Volstreckt

Domo de Refontiro begeleidt organisaties in hun transformatie naar een toekomst- en mensgerichte organisatie. Zij verleent bijkomend ‘interim’ zakelijke dienstverlening & managementondersteuning aan micro­ondernemingen & kmo's. 

Belangrijkste moment in je loopbaanTelkens we een project succesvol kunnen afwerken, d.w.z. telkens we erin slagen om een organisatie in transformatiemodus te krijgen; een modus waarin alle medewerkers en alle betrokkenen zich gesteund en goed voelen, zin hebben om ervoor te gaan en weten dat hun inbreng en hun expertise ertoe doet en gewaardeerd wordt. Telkens opnieuw voelt dit aan als een belangrijk en gelukkig moment in mijn loopbaan, niet in het minst omdat wij telkens opnieuw de voldoening hebben om zelf ook bij te leren en even deel te mogen uitmaken van inspirerende, creatieve en uitdagende organisaties.

Ultieme starterstip?DURF! Durf te denken in uitdagingen en opportuniteiten in plaats van je vast te rijden in obstakels en problemen. Durf groots te dromen, ook al begin je klein en bescheiden. Durf expertenadvies te vragen. Durf de sprong te wagen.

In welke totaal andere business nog opnieuw starten?Als grote fan van chocolade en van onze topchocolatier Dominique Persoone, droom ik ervan om ooit zelf als chocolatier lekkere, authentieke en originele creaties op de wereld te kunnen loslaten. Natuurlijk steeds met veel oog en zorg voor het authentieke product, de mens en de omgeving.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels