Geen samenwerking zonder een goede chemie
Chris De Groof & Wim D’Herde

Geen samenwerking zonder een goede chemie

Testimonial

Authenticiteit, respect, integriteit, creativiteit … dat zijn de kernwaarden die Chris De Groof en Wim D’Herde delen. Om zijn bedrijf Medix Laboratories internationaal op de kaart te zetten wenste Wim in zee te gaan met iemand die luisterde en informeerde. Met Chris vond hij een iemand die op dezelfde golflengte zat. De start van een intense samenwerking …

“Medix Laboratories in Oudenaarde is een fabrikant van voedingssupplementen, dieet- en sportvoeding. Wij beschikken over een eigen labo en hechten veel belang aan het gebruik van eerlijke en juiste ingrediënten,” vertelt Wim D’Herde. “Die ethische waarden wilde ik ook vertaald zien in ons imago. Dat is niet evident want de meeste marketingbureaus presenteren niets anders dan een ‘kopie van een kopie’. Ik zoek naar originaliteit en gedurfde, afwijkende ideeën. Na een uitgebreide marktbevraging koos ik voor Giraphix,” vertelt Wim D’Herde.

Alle tijd nemen om te luisteren

“Giraphix uit Ekeren zet bedrijven en producten in de markt, we werken mee aan het marketingverhaal. Voorafgaand trachten we ons helemaal in te leven in de wensen van de klant. Een klant weet nu eenmaal veel af van zijn bedrijf en business, en daarom trekken wij er ook alle tijd voor uit”, schetst Chris De Groof. “We creëren een eerste concept waaraan we sleutelen en doorgaan tot de kern. Meestal vertrekken wij vanuit de verpakking en het logo van een product, maar als de klik er is krijgen we doorgaans carte blanche om een bedrijf volledig te positioneren. Voor Medix Laboratories verzorgen wij ook brochures en beursstanden maar wij maakten eveneens een tekenfilm over voedingssupplementen.”

Het moet klikken

Net zoals Medix Laboratories kritisch is in de keuze van zijn partners, kiest ook Graphix slechts voor een samenwerkingsverband als er een kans op slagen is. “Is er een chemie, dan is alles mogelijk,” besluiten Chris De Groof en Wim D’Herde.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels