De meerwaarde van een eigen plotter
Jan Geysen, Jan Leunis Testimonial - Puur

De meerwaarde van een eigen plotter

Testimonial - Puur

Voor het afdrukken van zijn plannen deed PUUR interieurarchitecten tot voor kort nog een beroep op een extern bedrijf. Deze manier van werken was echter omslachtig en tijdrovend, waardoor de aanschaf van een eigen plotter meteen voor een meerwaarde zorgde. Repro leverde deze grootformaatprinter, ze kregen de voorkeur omwille van hun uitgebreid advies en klantgericht denken.

In 2003 richtte Jan Geysen zijn eigen bureau PUUR interieur­architecten op, momenteel telt de organisatie acht medewerkers. Ontwerpen vinden hun weg naar onder meer openbare gebouwen, ziekenhuizen, winkels, retail en kantoren zowel in België als Nederland. “We zien onszelf als een partner voor opdrachtgevers, wij gaan met hen in dialoog. Interieurconcepten wijzigen in snel tempo als gevolg van digitalisatie, aandacht voor ergonomie en akoestiek, en de vraag naar een aangename werkomgeving. Beleving staat centraal bij onze klanten en met creatieve ontwerpen maken wij het verschil,” vertelt zaakvoerder Jan Geysen van PUUR interieurarchitecten uit Merksem.

Familiezaak Repro uit Merksem biedt zijn klanten meetoplossingen aan en focust hierbij op vier segmenten: kantoormateriaal, copyshop, meetgerief, teken en plan. Tot de ­meetoplossingen behoren onder meer hoog nauwkeurige GPS-systemen en 3D laserscanners. “In 45 jaar hebben wij een enorme productkennis en ervaring opgebouwd. Wij beschikken over een ruime winkel en richten ons zowel op kmo’s als grote bedrijven maar ook architecten, landmeters en bouwbedrijven behoren tot onze doelgroep,” vertelt Jan Leunis van Repro.

Demonstratie

PUUR interieurarchitecten maakt plannen op grote schaal en wil dat ook zien in print. Dagelijks worden minimaal vijf plots gereproduceerd voor zowel intern gebruik als presentaties. De onderneming komt uit een periode waarin ze niet zelf konden printen en dat zorgde voor heel wat problemen op organisatorisch vlak. Bij hun zoektocht naar een nieuwe printer vroeg PUUR interieurarchitecten ook informatie op bij Repro. Hun deskundige uitleg viel in de smaak, een demo nam alle twijfels weg. “Wij hebben vooral goed geluisterd naar de behoeften van PUUR interieurarchitecten en op basis daarvan deden we twee voorstellen. Uiteindelijk opteerden ze voor de HP DesignJet T730 printer met vier kleuren, een robuuste en compacte 91,4-cm printer met Wi-Fi voor CAD-applicaties en algemene applicaties,” verduidelijkt Jan Leunis. "Deze en andere producten zijn te vinden op www.repro.be."

Duidelijk en overzichtelijk advies

Het slotwoord is voor Jan Geysen. “Met de plotter van Repro zijn we helemaal verlost van onze organisatorische zorgen, het is een perfect toestel om mee te starten. We zijn zeer gecharmeerd door de aanpak van Repro. Zij denken mee vanuit onze situatie en bieden van daaruit een aantal opties aan. Op onze vragen krijgen we steeds een duidelijk en overzichtelijk advies, snelle communicatie is dan ook hun motto. Dat is voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels