Ijzersterk in maatwerk
Bjorn Mens Bjorn Mens bvba

Ijzersterk in maatwerk

Bjorn Mens bvba

Bjorn Mens bvba is al sinds 2012 de specialist bij uitstek voor las- en constructiewerken, boringen en zagen in beton. In al deze activiteiten biedt het bedrijf uit Wiekevorst haar klanten een totaalservice op maat. 

Doorheen de jaren heeft Bjorn Mens bvba een trouw klantenbestand opgebouwd in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. “Veel installatiebedrijven van HVAC of elektriciteit, bouwbedrijven, wegenbouwers, projectontwikkelaars en tuinaannemers vertrouwen op de knowhow van ons vast team van vijftien gedreven medewerkers voor het uitvoeren van al hun boringen en het zagen in beton”, vertelt zaakvoerder Bjorn Mens. “Elke opdracht vereist maatwerk, waarbij technische expertise en onze professionele zaagmachines ervoor zorgen dat het werk correct en snel uitgevoerd wordt.”

Kwaliteit als prioriteit 

Ook klanten die maatwerk nodig hebben in staal, inox of aluminium kunnen bij Bjorn Mens bvba probleemloos terecht. “We ontwerpen, produceren en plaatsen trappen, poorten, leuningen en balustrades. Voorts zijn we gespecialiseerd in de plaatsing van glasbalustrades, het maken van staalconstructies en exclusief maatwerk. Zowel particulieren als bouwbedrijven, industriële bedrijven en projectontwikkelaars weten ons kwaliteitsvol werk, het vakmanschap en de stipte planning van ons team sterk te waarderen. Recent zijn we ook gestart met putboringen en geothermische boringen voor zowel particulieren als professionele klanten.

Bjorn Mens bvba 

Eendenlaan 14
2222 Wiekevorst

M. 0495 25 25 83

info@bjornmens.be
www.bjornmens.be 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels