Metalen afbraakspecialist
Jan Tinck & Marina Ghersin Tinck Jan bvba

Metalen afbraakspecialist

Tinck Jan bvba

Tinck Jan uit Antwerpen is gespecialiseerd in afbraakwerken van metalen constructies. Het onderscheidt zich door veilig en milieubewust te werken. “Bovendien zijn we expert in complexe projecten zoals werken in nucleaire omgevingen, op grote hoogtes of plaatsen waar hygiëne en netheid van groot belang zijn”, opent zaakvoerder Jan Tinck.

Een koelinstallatie of luchtgroep verwijderen, een lift afbreken, een mazouttank saneren of een hoogspanningscabine ontmantelen: het zijn zaken die je best overlaat aan een vakman. “Met meer dan 35 ervaring op onze teller bouwden we een ruime ervaring op in alle soorten metaalconstructies. We onderscheiden ons door van veiligheid een absolute prioriteit te maken. Zowel voor onze klanten als voor onze eigen mensen. Ons VCA-certificaat is daarvan het beste bewijs”, vertelt Jan.

Natuur en milieu

Wie afbreekt, creëert natuurlijk afval. Recuperatie maakt dan ook deel uit van de diensten van Tinck Jan. “Wij voeren afvalstoffen, oliemengsels of verontreinigd spoelwater op een correcte manier af. En we verzamelen het afval in containers met het oog op recyclage. We volgen de opgelegde milieuwetten zodat risico’s voor natuur en milieu tot nul gereduceerd worden.”

Snel en efficiënt

Tinck Jan is actief over heel België. Met zeven mensen in dienst en een meewerkende zaakvoerder is het een kleine, overzichtelijke onderneming “Onze vlakke structuur maakt dat wij snel, flexibel en onder tijdsdruk kunnen werken. Een korte doorlooptijd is onze specialiteit. En dat blijft het ook in de toekomst”, besluit Jan.

Tinck Jan bvba

Weverstraat 38
2531 Boechout

T. 038 29 19 30
M.0495 53 63 84

info@tinckjan.be
www.tinckjan.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels