Precieze zandstraalwerker
Kristof De Bie Zandstraalwerken Kristof De Bie

Precieze zandstraalwerker

Zandstraalwerken De Bie Kristof

Al veertien jaar lang toont Kristof De Bie zijn expertise in het zandstralen. Met zijn gelijknamige bedrijf, gevestigd in Beerse, past hij die oppervlaktebehandelingstechniek toe om zo opnieuw de natuurlijke kleur van hout te verkrijgen. “In ons eigen atelier gebruiken we het zandstralen om decoratieve effecten te creëren”, aldus de zaakvoerder.

Vernis, beits, verf of andere onzuiverheden weghalen van trappen, balken, deuren en andere vaste elementen in woningen om ze nadien naar eigen wens te behandelen: zandstralen is een populaire techniek bij renovatieprojecten. In het eigen atelier worden losse elementen zoals meubels of oldtimers aangepakt, net als nieuwe houten panelen en natuursteen die door het stralen een andere structuur en uitzicht krijgen.

“Flexibiliteit en stiptheid zijn onze troeven. Zo komt niemands planning in de war. Ook als we ergens bezig zijn, de klant tevreden is van het resultaat en vraagt of we ook nog een ander element kunnen zandstralen, dan schikken we ons daar zonder problemen naar.”

Kristof De Bie kan rekenen op het vertrouwen van zowel particulieren als architecten, schilders en bouwbedrijven. Zijn ambitie is duidelijk: dezelfde kwaliteit aanbieden en streven naar een maximale tevredenheid. Een succesrecept dat al 14 jaar aanslaat.

Zandstraalwerken De Bie Kristof

Rouwbergskens 7/12
2340 Beerse

M. 0497 88 41 66

info@zandstralen.net
www.zandstralen.net

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels