Specialist in dakrenovatie
Natasja Brack

Specialist in dakrenovatie

Antwerpse Dakwerken

Het familiebedrijf Antwerpse Dakwerken is een gevestigde waarde in en rond Antwerpen. “We plaatsen nieuwe daken en vernieuwen bestaande”, opent zaakvoerder Natasja Brack. “Onze sterkte ligt vooral bij complexe projecten waar details en afwerking de doorslag geven.”

Sinds kort is Antwerpse Dakwerken in handen van de tweede generatie. “Mijn vader richtte het bedrijf meer dan dertig jaar geleden op”, vertelt Natasja Brack. “Alvorens de leiding in handen te nemen, draaide ik eerst enkele jaren mee om de zaak te leren kennen. Samen met ons ervaren team van negen vaste medewerkers willen we ons blijven profileren als gevestigde waarde.”

Residentiële projecten

Antwerpse Dakwerken is vooral actief in Antwerpen en de stadsrand. Zowel nieuwe daken leggen als bestaande renoveren en isoleren behoort tot de expertises. “Ook voor het plaatsen van dakvensters en koepels kan je trouwens bij ons terecht”, vult Natasja aan. “Zo heb je als klant één aanspreekpunt voor je hele project. Ikzelf of mijn vader volgen alle werven persoonlijk op.”

Nog meer kwaliteit

De afgelopen jaren groeide Antwerpse Dakwerken door te focussen op kwaliteit. Dat blijft in de toekomst zo. “De organisatie verder professionaliseren en onze afwerkingsgraad nog verbeteren, zijn inderdaad belangrijke pijlers om opnieuw stappen vooruit te zetten. Door dit te combineren met vaste medewerkers, betrouwbare partners en veel opleidingen lukt dat zeker”, besluit ze ambitieus.

Antwerpse Dakwerken

Passendalestraat 16
2600 Berchem

T. 03 366 32 00
natasja.brack@antwerpsedakwerken.be
www.antwerpsedakwerken.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels