Totaalpartner voor bouw-projecten
Michèle Vochten

Totaalpartner voor bouw-projecten

AR-VO

AR-VO architecten zijn actief in de realisatie van woningen en appartementen, logistieke gebouwen, kantoren en kmo-projecten. Michèle Vochten: “We beheersen projecten van A tot Z: van ontwerp naar vergunning, naar uitvoering tot oplevering.” AR-VO bekijkt altijd het grotere geheel door esthetiek te koppelen aan functionaliteit, door te kijken naar de relatie tot de omgeving en door binnen- en buitenruimtes te optimaliseren.

“We willen af van het imago dat ‘alles in de bouw altijd uitloopt’.” AR-VO maakt heldere afspraken, beheert de planning en het budget en zorgt er dankzij grondige voorstudies voor dat er op de werf geen onvoorziene problemen opduiken. “We spreken met alle partijen een strikte planning af én zorgen ervoor dat die nageleefd wordt.”

Digitalisering van de werf

AR-VO investeert daarvoor ook in digitale toepassingen. “Alle projecten worden in 3D uitgewerkt, zodat je een juist budget kan opmaken. Het zorgt er ook voor dat we al in het digitale project fouten kunnen opsporen voordat ze zich op de werf voordoen.” Tot slot: het gebruik van een app laat toe het project in 3D op te volgen en de werfadministratie te verminderen. “Digitalisering laat ons op die manier toe om sneller te werken, de foutenmarge te reduceren en beter samen te werken met alle bouwpartners.”

AR-VO

Heiken 81D
2960 Brecht

T. 03 349 23 70
info@ar-vo.be
www.ar-vo.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels