Voorloper in <br>microtopping
Toon Janssens Painted Creations

Voorloper in
microtopping

Painted Creations

Het Meerhoutse Painted Creations stelt zich op als partner voor exclusief en traditioneel schilderwerk, microtopping/mortex en kaleien. Het verschil wordt gemaakt met decoratieve verftechnieken en een hoge afwerkingsgraad. “Kwaliteit zit in de kleinste details. Dat start met de beste producten en eindigt met de finishing touch. We gaan altijd voor 11 op 10”, verzekert zaakvoerder Toon Janssens.

Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten weten architecten en particulieren Painted Creations te vinden. Met activiteiten over heel Vlaanderen zijn vooral de decoratieve schildertechnieken erg in trek. Die zorgen namelijk voor nét die andere look.

“Kalktechnieken bijvoorbeeld, maar vooral microtopping wordt meer en meer een hype. Dat deden we als één van de eersten en intussen hebben we vier tot zes werknemers op de baan die uitsluitend microtopping plaatsen. Daarbij wordt cementpleister gebruikt, dat het uitzicht van gepolijst beton kan geven, maar met de juiste kleurkeuze evenzeer voor een landelijke look zorgt. Het geeft muren textuur. Zelfs in de natte zone van badkamers is die techniek mogelijk want het pleister is waterdicht.”

Met reeds twaalf jaar ervaring en een professioneel team van zo’n veertien medewerkers, houdt Painted Creations de ogen open voor opportuniteiten en verdere groei.

Painted Creations

Hovesteenseweg 125
2450 Meerhout

M. 0486 84 55 65

info@paintedcreations.be
www.paintedcreations.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels