Wandenspecialist met extra’s
Jan Beertens Yalta bvba

Wandenspecialist met extra’s

Yalta

Industriehal, showroom of kantoor? Voor systeemwanden, mobiele wanden, akoestische panelen en deuren ben je bij Yalta aan het juiste adres. Want als groothandel levert Yalta niet alleen de wanden en deuren die je nodig hebt. Ook het teken- en rekenwerk doet zaakvoerder Jan Beertens voor jou.

De klanten van Yalta? Dat zijn vooral middelgrote en kleine aannemers die aan de slag gaan in kantoren, showrooms of industriële gebouwen. Als interieurbouwers bouwen ze interieurs met systeemwanden, mobiele wanden, akoestische panelen en alle mogelijke deuren. “Onze klanten hebben vaak niet de tijd voor het reken- en tekenwerk dat bij hun projecten komt kijken”, legt Jan uit. “Daarom neem ik hen dat werk uit handen. De prijsgarantie die daarbij hoort is een extra troef. Want zo is de aannemer zeker dat hij het project binnen het vooropgestelde budget kan realiseren. Yalta zorgt ervoor dat het teken- en rekenwerk klopt als een bus. Dat geeft budgettaire gemoedsrust.”

Netwerk van vakspecialisten

Vanzelfsprekend kun je als bedrijf of consument ook rechtstreeks bij Yalta terecht. Want de groothandel is de spil in een netwerk van vakspecialisten: schilders, stukadoors, aannemers voor plafonds, … Via Yalta vind je alle specialisten die je nodig hebt om je project tot een goed einde te brengen.

YALTA bvba

Rucaplein 531
2610 Wilrijk

T. 03 281 49 20

info@yalta.be
www.yalta.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels