Motmans & Partners stelt nieuwe director aan in Antwerpen
Florence Verschueren
& Liesbeth Vandenrijt
Motmans & Partners

Motmans & Partners stelt nieuwe director aan in Antwerpen

Profiel - Motmans & Partners

Motmans & Partners biedt jarenlange ervaring en kwaliteitsvolle expertise in werving en selectie van de hogere kennismedewerkers. In hun Antwerpse vestiging waait een nieuwe wind met Florence Verschueren als director. Zij zal de bereikbaarheid en persoonlijke aanpak verder doortrekken.

Motmans & Partners is een full service hr-partner die inzet op talent en ontwikkeling. “Onze klantenportefeuille bestaat vooral uit familiebedrijven, kmo’s, lokaal gewortelde multinationals en bedrijven in de publieke sector”, zegt Liesbeth Vandenrijt, vennoot en managing partner van Motmans & Partners. “We hebben lang moeten vechten om duidelijk te maken dat elk familiebedrijf verschillend is en een andere aanpak nodig heeft. In samenwerking met de academische wereld deden we empirisch onderzoek waardoor we de gevoeligheden en emotionele aspecten van een familiebedrijf goed in de vingers hebben.”

Ontmoet Florence Verschueren

Motmans & Partners is marktleider op vlak van rekrutering in provincie Limburg en in de Kempen. “We willen ook bereikbaar zijn voor onze talenten in de hele provincie Antwerpen. Florence Verschueren is nu ons nieuwe gezicht in Antwerpen”, vertelt Vandenrijt. “Na meer dan vijf jaar actief te zijn bij Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen in plato, duurzaam ondernemen en familiebedrijven, greep ik in augustus de kans om aan de slag te gaan als director van het kantoor in Antwerpen”, zegt Florence Verschueren. “Ik organiseerde bij de Kamer met Geert Motmans, de oprichter van Motmans & Partners, een bootcamp over persoonlijke ontwikkeling bij opvolgers in familiebedrijven. Tijdens die samenwerking hebben we elkaar gevonden.”

“Vandaag beschikken we over vijf vestigingen, 30 vaste medewerkers en 30 freelancers voor projectsourcing- en interimmanagement opdrachten bij klanten”, zegt Vandenrijt. “In Antwerpen zullen we een sterk team uitbouwen met naast Florence een team van vaste medewerkers. Motmans & Partners heeft een stevig fundament om verder op te bouwen door de bewezen diensten in provincie Limburg. We zijn bereid om duurzame oplossingen te zoeken voor de steeds veranderende markt en samen op zoek te gaan naar talent.”

Persoonlijke en eerlijke aanpak

De arbeidsmarkt evolueert aan sneltempo waardoor de verhoudingen tussen talent en bedrijf stevig door elkaar zijn geschud. Motmans & Partners zoekt daarom op een vooruitstrevende en toekomstgerichte manier naar de ideale match tussen werkgever en werknemer. “Vaak willen werknemers meer flexibiliteit, maar dit is niet altijd goed voor de teamsfeer. Daardoor is mobiliteit op de werkvloer belangrijk geworden”, zegt Vandenrijt. “Databases geraken goed gevuld, wat positief is voor ons. Toch blijven we streven naar het aanbieden van een duurzame tewerkstelling met wederzijds vertrouwen, maar we kunnen geen wonderen verrichten.” 

“We zijn open, eerlijk en realistisch tegenover verwachtingen van klanten. Door een goede voeling te hebben met de arbeidsmarkt kunnen we een correcte inschatting maken. Bij Florence hebben we de passie en dezelfde waarden gevonden”, vertelt Vandenrijt. “Ik heb enorm veel zin om gepassioneerd op zoek te gaan naar talent in en rond Antwerpen”, zegt Verschueren trots. “We hebben het mooiste vak omdat we meerwaarde blijven creëren voor bedrijven en talenten inzicht geven in hun kwaliteiten. Je bent bezig met het welzijn van mensen en dat is prachtig.”

Motmans & Partners Antwerpen
Ellermanstraat 84-86
2060 Antwerpen
T. 03 434 09 90
motmans@motmansenpartners.be
www.motmansenpartners.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels