Samen bouwen aan elkaars succes
Steve Van den Broeck
& Oona Noyen
ASBL - Moon Recruitment

Samen bouwen aan elkaars succes

Testimonial - ASBL - Moon Recruitment

De samenwerking tussen Moon Recruitment en ASBL begon twee jaar geleden. Toen Oona Noyen, oprichtster van het Duffelse recruitment- en consultancykantoor, op maat gemaakte vliegenramen zocht, klopte ze aan bij Steve Van den Broeck. Hij is zaakvoerder van ASBL, de specialist in terrasoverkappingen, zonweringen, ramen en deuren, rolluiken, garagepoorten en raamdecoratie. Nadien volgde nog een luxueuze pergola én sloegen de twee de handen in elkaar in de zoektocht naar nieuwe medewerkers om de groei van ASBL te ondersteunen. Een mooi verhaal van een sterk partnerschap, gericht op wederzijdse groei.

“Wat ASBL zo bijzonder maakt, is dat Steve en zijn team in de eerste plaats correct willen adviseren”, begint Oona het gesprek. “Zo stond ik niet te springen voor vliegenramen omdat ik dat zelden een mooie oplossing vindt. En zo riep het woord pergola evenmin een elegant beeld bij me op. Onterecht, zo blijkt. Want Steve nam zijn tijd om talloze mogelijkheden tot in detail toe te lichten. Hij toonde ons stalen, nodigde ons uit in zijn showroom, liet ons alles voelen en beleven. Resultaat? Perfect afgewerkte vliegenramen en een prachtige pergola waarmee we ook tijdens hete zomers van ons terras kunnen genieten en in de koude maanden gezellig buiten kunnen zitten. In tijden waarin bijna alles online gebeurt, zijn de persoonlijke aanpak en de tot in de puntjes uitgeruste showrooms van ASBL een grote meerwaarde.” 

Tijdwinst en ontzorging

Enkele maanden voor de opening van de nieuwe toonzaal in Geel, klopte ASBL dan weer bij Moon Recruitment aan. Zijn zoektocht naar een nieuwe vertegenwoordiger leverde Steve niet het verhoopte resultaat op. Oona en haar team brachten daar snel verandering in. “Ik zocht een dynamische, commerciële medewerker mét ervaring. Iemand die past in de cultuur van ons bedrijf en meteen inzetbaar was. Twee weken nadat ik contact opnam met Moon, had ik de juiste persoon al aangeworven. Wat ik zo bijzonder vond, is dat ikzelf alleen het gesprek moest voeren en de uiteindelijke knoop moest doorhakken. Moon selecteerde zes kandidaten en dat waren allemaal toppers. Een medewerkster van Oona woonde de gesprekken bij en volgde die ook op. De tijdwinst die ik daarmee maakte, is enorm. Ook een volgende selectie verliep vlot. Daar duurde de zoektocht wat langer maar stelde Moon meteen de juiste persoon voor. Na één gesprek hadden we de geschikte, nieuwe medewerker.” 

Elkaars groei ondersteunen

Op de vraag hoe Steve en Oona elkaars werkwijze zouden omschrijven geven beide ondernemers hetzelfde antwoord: transparant, meedenkend en beter!  “Vertrouwen is belangrijk voor ons allebei. We willen dat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan. Dat alles duidelijk is, met name onze prijzen en wat klanten daarvoor mogen verwachten. En we bieden allebei meer dan wat gangbaar is in onze sectoren. Ook in de toekomst blijven we zo elkaar groei ondersteunen”, sluiten de ondernemers af.

ASBL
www.asbl-belgium.be
Moon Recruitment
www.moon.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels