Sensationeel bedrijfsevent voor iedereen
Wim Put
& Caroline Willems
Walibi - BTV

Sensationeel bedrijfsevent voor iedereen

Testimonial - Walibi - BTV

Wie al eens een bedrijfsevent heeft georganiseerd, weet hoe moeilijk het is om een concept te vinden dat iedereen aanspreekt. Wel: Walibi Belgium heeft alles in huis om jong en oud een onvergetelijke dag te bezorgen. Van zij die de adrenalinerush van een snelle rollercoaster zoeken tot wie met de jongsten een plezierige rit door een themawereld wil maken. Onlangs mochten ook de werknemers van BTV kennismaken met dit attractiepark in Waver.

BTV is een van de grootste keuringsorganismes in België en voert zo’n 150 verschillende controles uit bij particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om een elektrische installatie, riolering, lift of hijswerktuigen: de bijna 500 werknemers van BTV zorgen voor veilige leef- en werkomstandigheden. “Om onze mensen te bedanken voor hun inzet, organiseren we regelmatig een bedrijfs-event. We waren op zoek naar een nieuw concept voor het hele gezin. Een attractiepark leek ons daarvoor ideaal. We kwamen al snel uit bij Walibi Belgium: een iconisch pretpark. Ook de centrale ligging is een troef, aangezien we kantoren en medewerkers over heel België hebben”, vertelt communicatieverantwoordelijke Caroline Willems.

Alleen maar positieve reacties

“Met zo’n 820 BTV’ers zakten we begin oktober af naar Waver: zowel jonge collega’s met kleine kinderen als oudere medewerkers met tieners en twintigers. We kregen er een vriendelijk onthaal in het Nederlands en Frans. Het weer zat niet mee, maar dat mocht de pret niet bederven. Alle aanwezigen hebben een fijne tijd gehad. Walibi Belgium heeft dan ook attracties op ieders maat: van waaghalzen tot zij die iets rustigs verkiezen. Zelfs de allerkleinsten genoten in de kinderzones. En ’s avonds smulden we van een barbecuediner. Ook dat was vlekkeloos georganiseerd. Ze zeggen altijd dat je niet voor iedereen goed kunt doen. Wel, blijkbaar is dat hier toch gelukt. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen van onze medewerkers”, aldus Caroline.

Event op maat

“Voor ons is het altijd een plezier om zo’n familiedag te organiseren”, lacht Wim Put, accountmanager B2B in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. “We hebben zakelijke formules voor bedrijfsuitstappen vanaf 20 personen. Jaarlijks ontvangen we tal van bedrijven die het park gedeeltelijk of geheel afhuren. Of je nu met 100 of met 15.000 personen bent, we staan je bij met raad en daad. Samen met het eventteam zorgen we voor een beleving op maat. Dat begint met een gepersonaliseerd onthaal met banners en beach flags van je bedrijf. Na dat ontmoetingsmoment verkennen je gasten het park en genieten ze van alle attracties met hun gezin. Maar daar stopt het niet. Wat dacht je van een meet & greet met onze mascotte? En vergeet de catering niet, onmisbaar tijdens een event. Bedrijfsgroepen ontvangen we graag in het Walibi Event Center. Dat is een luxetent voor 1.000 zittende gasten met alle faciliteiten van een feestzaal. Ook een topper: een cadeaukaart met een vrij te besteden bedrag in de shops en restaurants.”

Drempels verlagen

Een event in een pretpark lijkt complex om te organiseren. “Dat hoeft niet zo te zijn”, legt Wim uit. “Vanaf de eerste informatieaanvraag zorgen we voor een persoonlijke en efficiënte aanpak. We begeleiden bedrijven van A tot Z, zodat jij als organisator ook iets aan de dag hebt. Want iedereen moet genieten. Uit de vele positieve reacties blijkt dat we daar telkens in slagen. Walibi Belgium is dan ook een modern park in volle expansie. We blijven investeren in kwaliteit en maken het park steeds aantrekkelijker. Dankzij de verschillende themazones wanen de bezoekers zich even in een andere wereld.” 

“Voor ons was dit de eerste familiedag in Walibi Belgium. Als ik een volgende familiedag organiseer, weet ik waar ik moet aankloppen”, zegt Caroline. “Het voordeel is dat ook Bellewaerde Park tot de groep Compagnie des Alpes behoort. Wie weet gaan we daar dus volgende keer naartoe. Dan kunnen we opnieuw rekenen op deze service.”

Walibi
www.walibi.be

BTV
www.btvcontrol.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels