Waarom kiezen voor een onafhankelijk verzekeringsmakelaar?
Wendy Van Dijck Het verzekeringspunt

Waarom kiezen voor een onafhankelijk verzekeringsmakelaar?

Vraag & Antwoord - Het verzekeringspunt

Als ondernemer is het belangrijk om de financiële gevolgen van een risico af te dekken. Je verzekeringsmakelaar is daarbij de vertrouwenspersoon die klaarstaat om je bij te staan in je privé en professioneel leven.

Verzekeringen zijn overal te verkrijgen. Zo zijn er tankstations en garagehouders die pechverhelping en zelfs autoverzekeringen aanbieden. Maar als verzekeringsmakelaar ga je toch ook geen auto’s herstellen? Verzekeringsmakelaars zijn bereikbaar voor alle vragen. Samen vormen we een duo met de ondernemer zodat we snel kunnen schakelen in alle situaties.

Kennis van de klant

Als verzekeringsmakelaar ga ik de klant helemaal in kaart brengen. Zo ontdek ik zijn noden en behoeften. Wat zijn de grootste risico’s van de ondernemer en zijn onderneming? Uiteraard zijn er een aantal verplichte verzekeringen zoals een arbeidsongevallenverzekering.

Complexe wereld met clausules en uitsluitingen

Je staat er vaak niet bij stil, maar verzekeringen zijn een complexe materie met kleine lettertjes, clausules en uitsluitingen. Je verzekeringsmakelaar is er om je te helpen en te ondersteunen. Ook in geval van nood staat uw verzekeringsmakelaar u bij met raad en daad. Een voorbeeld daarvan is brandschade. Wij doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en schakelen daarvoor ons netwerk in. Ook als mensen niet verzekerd zijn voor het schadegeval, zullen we een oplossing bieden.

Aandachtspunten voor kmo’s

Het is belangrijk om te weten wat de waarden van de kmo zijn. Wat vindt de klant belangrijk? Waar ligt hij ’s nachts van wakker? Daarom start ik met een wit blad en bepaal ik aan de hand van een gesprek het dna van de kmo. We bekijken samen de verschillende opties en afhankelijk daarvan reik ik de juiste verzekeringen aan.

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Het voordeel van een onafhankelijk verzekeringsmakelaar is dat hij of zij niet gebonden is. Ik werk met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen we op zoek gaan naar een verzekering die perfect bij jouw situatie past en ook aansluit op je budget. Op deze manier kunnen dubbele verzekeringen vermeden worden en kan er een pakket samengesteld worden op basis van jouw behoeften. Persoonlijk contact met de klant is daarbij onze drijfveer. 

Deze expertise werd aangeboden door  Het Verzekeringspunt

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels