De ICT-ontzorger
Miranda Liebens Lipa

De ICT-ontzorger

Lipa

“Door de snelheid waaraan alles verandert, is het niet vanzelfsprekend om als kmo te oordelen wat bedreigend of net een opportuniteit is op het vlak van ICT. Als ICT-leverancier ontzorgen wij bedrijven zodat zij zich kunnen focussen op hun corebusiness”, vertelt Miranda Liebens, zaakvoerder van Lipa uit Diepenbeek.

Vooral op het vlak van ICT-security zitten bedrijven met heel wat vragen. In het voorjaar van 2018 gaat namelijk de GDPR-wetgeving (General Data Protection Regulation) van kracht. Met de GDPR wil de Europese commissie de veiligheid van data bevorderen. Het gaat daarbij vooral om het beschermen van persoonlijke informatie van Europese inwoners, maar ook om het reguleren van de export van persoonlijke data buiten de Europese Unie.

“Bedrijven hebben nu nog de tijd om zich voor te bereiden op de veranderende regelgeving en Lipa is daarbij uw ervaren partner. Wij hebben een programma uitgewerkt met richtlijnen en raadgevingen omtrent IT-security. Via een audit kunnen wij de sterktes en zwaktes in kaart brengen. Wenst u meer informatie, neem dan snel contact op met ons”, besluit Miranda.

Lipa

Stationstraat 16/1
3590 Diepenbeek
T. 011 33 23 23
F. 011 32 43 43
info@lipa.be
www.lipa.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels