Het beste van twee werelden
Chris Schalenborgh &
Gunter Vanroy
Aranere

Het beste van twee werelden

Aranere

“On- en offline communicatie raken steeds meer met elkaar verweven en met Aranere verenigen we het beste van beide werelden. Zo kunnen wij onze klanten een brede waaier aan communicatietools aanbieden”, stellen Gunter Vanroy en Chris Schalenborgh, zaakvoerders van Aranere uit Hasselt. Met hun ervaring in web development en het grafische vak vormen ze een perfecte tandem voor al uw communicatiemarketing.

Aranere is een communicatiebureau met vier vaste medewerkers, met de focus op on- en offline marketing. “Online en offline zijn geen tegenpolen en ook geen vijanden van elkaar. Het is juist de kunst om ze van elkaar te laten profiteren, je hebt ze allebei nodig. Onze klantenportefeuille is zeer breed: van kmo’s, grote bedrijven en start-ups tot particulieren. Hun opdrachten zijn uiteenlopend en daarom kiezen ze voor een one-stop-shop organisatie als Aranere. Sommige gingen met ons in zee om hun huisstijl aan te passen en vroegen daarna om hun website te bouwen. Omgekeerd hebben wij ook klanten voor wie we eerst een website realiseerden en die nu ook aankloppen om hun huisstijl in print te maken. Bedrijven beseffen dat online en offline communicatie elkaar juist versterken. Alles draait erom de merkidentiteit terug te laten komen in alle vormen van communicatie.”

Technische kennis

“Een website bouwen is niet echt moeilijk, daarom trachten wij een meerwaarde te bieden op technisch vlak. Wij herschrijven teksten op websites, zorgen dat een website wordt gevonden op Google, zoeken naar goede fotografie, realiseren webapplicaties, … Meedenken met de klant, een persoonlijke service en een rechtstreeks contact is dus belangrijk. Door vaak te overleggen komen we er achter wat klanten precies wensen. Vaak hebben zij een eerste idee van hoe een website en een huisstijl er zouden kunnen uitzien, dankzij onze technische kennis en ervaring kunnen wij hen optimaal adviseren.”

Groeiverhaal

Aranere zit midden in een groeiverhaal. “We zijn zeker niet de grootste speler op de markt, maar we merken wel dat we een vaste speler worden in het Limburgse communicatielandschap. Steeds meer klanten vertrouwen hun communicatie en grafische opdrachten dan ook aan ons toe. Wij zorgen ervoor dat alles op elkaar aansluit. Dat is de kracht van een consistent communicatiebeleid. Bij ons geen hoop blabla maar korte lijnen en vooral concrete resultaten”, besluiten Gunter en Chris.

Aranere

Gouverneur Roppesingel 83
3500 Hasselt
T. 011 49 42 02
info@aranere.be
www.aranere.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels