Loois<br>Verzekeringen
Jurgen Smits, Ben Dillen,
David Bos & Steven Vangeel

Loois
Verzekeringen

Vooruitstrevende verzekeringsexpert

Met veertig jaar ervaring is Loois Verzekeringen een succesvolle onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Limburg en ver daarbuiten. “Wanneer ons werk erop zit? Nooit”, lacht Ben Dillen, Operations Manager bij Loois Verzekeringen. “Bedrijven en verzekeringsproducten evolueren constant. Wij zorgen er dan ook voor dat je op elk moment optimaal beschermd bent. We hebben van risico’s beheren en verzekeren ons vak gemaakt.” 

Alle ondernemers en zelfstandigen kunnen bij Loois Verzekeringen terecht. “Ten eerste zijn we dé verzekeringsexpert voor de bouwsector: zo kennen we de specifieke risico’s die verbonden zijn aan ondernemen in de bouw en zien we direct de hiaten in een verzekeringsportefeuille.”

Eigen, unieke polis

Verder is Loois Verzekeringen thuis in grote wagenparken en biedt het één overzichtelijke polis voor een volledige vloot. “Daarnaast hebben we een eigen unieke polis die volledig kan afgestemd worden op de specifieke noden en wensen van je onderneming. De waarborgen zijn er uitgebreider dan bij de klassieke polissen. Want als ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om het overzicht te bewaren. Om het je een stuk eenvoudiger te maken, ontwikkelden we het Loois kmo-pakket. Zo kun jij je focussen op het ondernemen en optimaliseren wij jouw verzekeringspakket. Neem zeker een kijkje op onze gloednieuwe website www.loois.be.”

 

Loois Verzekeringen

Neerstraat 103
3980 Tessenderlo
T. 013 67 04 00
info@loois.be
www.loois.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels