Rajapack voorziet fun op de werkplek
Tom Verluyten & Erik Tomsin Testimonial - Take 5 and Play & Rajapack

Rajapack voorziet fun op de werkplek

Testimonial - Take 5 and Play & Rajapack

Rajapack, de Europese nummer één in verpakking, heeft onlangs haar cafetaria onder handen genomen. Het bedrijf uit Tongeren plaatste niet enkel nieuw meubilair en een goed uitgeruste keuken, maar ook twee kickertafels en een elektronische darts. Voor de authentieke spellen ging de verpakkingsspecialist in zee met Take 5 and Play uit Beringen.

Rajapack groeit ontzettend snel. Zowel op het vlak van omzet als medewerkers. “In Tongeren hebben we intussen bijna 200 medewerkers op de loonlijst”, zegt Erik Tomsin, financieel directeur bij Rajapack. “De verbouwing van onze refter is een eerste stap in een reeks renovaties. We willen onze medewerkers immers meer aanbieden dan een aangename werkplek en een goed loon. Ook de bedrijfscultuur is ontzettend belangrijk. Zowel om medewerkers te behouden als nieuwe mensen aan te trekken. Vroeger was de refter een ruimte met enkele tafels, stoelen en een koffiemachine. Vandaag is er een mooi uitgeruste keuken, tv, muziekinstallatie, twee gepersonaliseerde Rajapack-kickertafels en een darts.”

Flexibiliteit troef

Take 5 and Play uit Beringen stond in voor de tafelvoetbal en darts. “Ik kende het bedrijf niet, maar stuitte na een online zoektocht op hun website. Die oogde erg professioneel. En marketing manager Bart Lambrecht kende het bedrijf wél. Ik vond het vooral overtuigend dat je de tafelvoetbal ook kon huren”, zegt Erik Tomsin. “Daarmee maken we het verschil”, zegt Tom Verluyten van Take 5 and Play. “We verhuren professionele kickertafels, flipperkasten, pooltafels, darts, airhockey, ... Onze klanten mogen zelfs één keer per jaar kosteloos een spel wisselen.”

Echte servicepartner

“We hechten zelf ontzettend veel belang aan service voor onze klanten”, zegt Erik Tomsin. “En eigenlijk verwachten we dat ook van onze leveranciers. Bij Take 5 and Play hadden we snel door dat het een echte servicepartner is. De flexibiliteit, de snelheid waarmee ze schakelen en de kwaliteit van de toestellen waren doorslaggevend. Het zijn niet enkel stevige tafels, ze voelen ook professioneel aan. Bovendien was alles erg snel geklonken. Na het eerste telefonisch contact,volgde er een afspraak bij ons op kantoor. Tom legde de verschillende mogelijkheden uit en niet veel later ontvingen we de offerte.”

Gepersonaliseerde kickertafels

Rajapack koos voor twee gepersonaliseerde kickertafels. “Take 5 and Play dacht actief mee over de verschillende mogelijkheden. We kregen heel veel digitale voorbeelden”, zegt marketingmanager Bart Lambrecht. “We zijn bovendien erg tevreden met het resultaat. De kickertafels hebben de kleuren van onze huisstijl. Zelfs de voetbalmannetjes zijn volledig gepersonaliseerd. Aan de buitenkant staat niet enkel ons logo, maar ook tekeneningen van diverse verpakkingsmaterialen.”

Multi-inzetbaar

De speltoestellen staan dan wel in de nieuwe eetzaal, ze zullen niet enkel tijdens de middagpauze gebruikt worden. “Het is de bedoeling om af en toe ook een toernooi te organiseren”, zegt Bart Lambrecht. “Bijvoorbeeld tussen magazijniers en directie. Het gaat simpelweg mensen samenbrengen. Daarnaast is het een ijsbreker voor nieuwe medewerkers. En misschien gaan we het zelfs tijdens meetings of na de werkuren gebruiken.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels